BUSSE Knuten grimma TWO-TONE FULL navyblå/ljusblå i korthet:


Busse Knothaler-setet två-ton-speciellt verktyg för effektivt markarbete

bussar Knutsträngen Set Two-Tone är en speciell grimma för markarbete. Den består av en 7 mm tjock, runt sladd med knutar vid speciella tryckpunkter. Denna design möjliggör tydlig och effektiv kommunikation med hästen under träningen.

Halteren kännetecknas av dess kontrastfärgade stoppning i näsan och nackområdet, vilket inte bara bidrar till den höga komforten för hästen, utan är också visuellt tilltalande. Uppsättningen levereras med ett rep i ett lämpligt två-ton utseende, som avrundar den övergripande designen.

repet är en tung, gripig polypropylenstickad med en längd av 3,70 m och en diameter av 16 mm. Detta säkerställer tillförlitlig hantering under markarbetet. busse Knotenhaler satte två-ton passar perfekt med ryttare och tränare som letar efter ett effektivt och samtidigt attraktivt arbetsmaterial.

Översikt:

  • Specialiater för markarbete
  • 7 mm stark, rund sladd med knut
  • Kontrastfärgad stoppning i näsan och nackområdet
  • rep i en lämplig två-ton optik
  • Tyngre, gripande polypropylenstickning

Tekniska data:

  • Material: polypropylen
  • Stickningslängd: 3,70 m
  • Rope diameter: 16 mm

leveransomfång:

1x bussar knuthalter set två-ton

faq

Vilka är fördelarna med bussarna Knot-Haler-set två-ton?
Bussens nodsträng med två ton erbjuder många fördelar. Det är en speciell grimma för markarbete som möjliggör tydlig och effektiv kommunikation med hästen. Den kontrastfärgade stoppningen säkerställer komfort, medan det tunga, praktiska repet säkerställer tillförlitlig hantering.

för vem är busse knutenihaftet två-ton särskilt lämplig?
Knuthalteruppsättningen är idealisk för ryttare och tränare som letar efter ett effektivt och samtidigt attraktivt arbete material. Med sin kvalitets- och välutvecklingsdetaljer är denna uppsättning ett oumbärligt verktyg för golvträning.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.