BUSSE Halster IDEAL Shetty navy i korthet:


busse halvde ideal - komfort och kvalitet för din häst

busse halvtjefet är en dubbelbälte dragare som var speciellt utvecklad för din hästs komfort. Den är utrustad med tjocka mjuka fleece -kuddar i näsan och nackområdet som säkerställer optimal komfort och skydd.

Halteren är ädla designad med silverfärgade band i näsan och nackområdet, vilket ger det ett elegant och högkvalitativt utseende. Genom att knäcka på båda sidor, justerbar i storlek i nacken, erbjuder det perfekt för varje häst. Näsomkretsen är justerbar till höger för att inte hindra stickningen (från vänster).

busse halvtjefet är också utrustad med en struphuvud med en karabinerkrok och matt silver -färgade beslag. Denna grimma är det ideala valet för alla hästägare som värderar komfort, kvalitet och stil.

Översikt:

  • Dubbelbältesband med mjuka fleece -kuddar
  • Noble design med silverfärgade band
  • På båda sidor i storlek i nacken
  • Nasalt intervall justerbart till höger
  • larynx med karabinerkrok
  • Matt Silver -färgade beslag

Tekniska data:

  • Material: Bältband med mjuka fleece -kuddar
  • Färg: Silver

leveransomfång:

1x bussar halter ideal

faq

Vilka är fördelarna med Busse Halfer Ideal?
Busse Halfer Ideal erbjuder många fördelar. Med sina mjuka fleece -kuddar i näsan och nackområdet säkerställer det optimal komfort, medan storleksjustering till höger och nässtorleken justerbar till höger säkerställer en perfekt passform. Den höga kvaliteten och den ädla designen gör det till ett snyggt tillbehör för din häst.

för vem är Busse Halfer -idealet särskilt lämpligt?
Busse Halfer -idealet är idealiskt för hästägare som värderar komfort, kvalitet och stil. Med sina väl genomtänkta egenskaper och den ädla designen är det ett oumbärligt tillbehör för varje häst.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.