BUSSE Halster STRONG HO II FULL antracit i korthet:


busse Halfter Strong Ho II - Stabilitet och hållbarhet för din hästutrustning

Busse Halfer Strong Ho II är känd för sin extraordinära stabilitet, hållbarhet och tårmotstånd. Det är speciellt utformat för användning under krävande förhållanden och tål även med intensiv användning.

Halteren har en sex -skikt, extra bred bältesrem som erbjuder ytterligare stabilitet och hållbarhet. Ytterligare förstärkningar mellan näsband och kinder säkerställer ökad motstånd och hållbarhet. Halteren är justerbar och öppnas också i nackområdet, vilket säkerställer en perfekt passform och enkel hantering.

av struphuvudet med en stor, stabil karabiner och de extra stora, silverfärgade beslagen understryker den höga kvaliteten på bussarna grimma starka HO II . Denna halter är idealisk för alla hästägare som värderar hållbarhet, funktionalitet och design.

Översikt:

  • Särskilt stabilt, hållbart och tårresistent
  • Upp till sex -skikt, extra bred bältesband
  • Ytterligare förstärkningar mellan näsband och bakstycken
  • Storlek justerbar och dessutom för att öppna i nackområdet
  • larynx med en stor, stabil karabiner
  • Extra stora, silverfärgade beslag

Tekniska data:

  • Material: Beltband
  • Färg: Silver

leveransomfång:

1x bussar grimma starkt ho ii

faq

Vilka är fördelarna med Busse Halfer Strong Ho II?
Busse Halfer Strong Ho II erbjuder många fördelar. Det är särskilt stabilt, hårt kläder och tårtätt tack vare dess upp till sex skikt, extra brett bältesband och de extra förstärkningarna. Storleken justerbar grimning med ytterligare öppning i nackområdet säkerställer en individuell passform och enkel hantering.

för vem är Busse Halfer Strong Ho II särskilt lämplig?
Busse Halfer Strong Ho II är idealisk för alla hästägare som värderar hållbarhet, funktionalitet och design. Med sina egenskaper och detaljer med hög kvalitet är det en oumbärlig utrustning för varje hästälskare.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.