BUSSE Näs- och nosskydd 3D AIR EFFECT 28 svart i korthet:


Busse Nose, Genickschoner 3D Air Effect - mycket funktionell och innovativ för optimal komfort

bussarnas nasala, halsstora 3D-lufteffekt är ett rörformat skydd som är idealiskt för stoppning av träns och halvor. Det tjänar till att förbättra fördelningen av tryck och bibehålla luftcirkulationen, vilket skyddar huden och pälsen i näsan rygg eller nacke under konventionella remmar och kontaktytor på halter och träns.

Denna vackra är tillverkad av mycket funktionella, innovativa 3D Air® -effektmaskmaterial. Detta tredimensionella syntetiska mesh-tyg säkerställer utmärkt tryckfördelning, formstabilitet, exceptionell luftcirkulation och snabbtorkningsegenskaper. Detta gör det särskilt lämpligt för hud, päls och tryckkänsliga hästar på huvudet.

bussar nasal, halsstor 3D-lufteffekt kan enkelt fästas på den långa sidan med hjälp av en bit nacke eller näsbandet och är fast och reversibel samtidigt. Dessutom är det tvättmaskin -safe upp till 30 ° C eller tvättbart i tvättlådan, vilket underlättar vård.

Översikt:

  • Slangformad skydd för träns och halter
  • Från mycket funktionellt, innovativa 3D Air® -effektmaskmaterial
  • Förbättrar tryckfördelningen och får luftcirkulation
  • Enkel fästning med kardborrfäste
  • Tvättmaskin -Safe upp till 30 ° C

Tekniska data:

  • Material: 3D Air® Effect Mesh Material

leveransomfång:

1x bussar nasal, nacksparare 3D lufteffekt

faq

Vad gör bussarna Nasal, Genickschoner 3D Air Effect så speciell?
Bussens nasala, halsstora 3D-lufteffekt kännetecknas av dess mycket funktionella, innovativa 3D Air®-effektmaskmaterial, som erbjuder utmärkt tryckfördelning, formstabilitet, luftcirkulation och några sekunder. Det kan enkelt fästas med hjälp av kardborrfäste och tvättmaskin -safe upp till 30 ° C.

för vem är bussarnas näsa, nackstor 3D-lufteffekt särskilt bra?
Bussens nasala, Genickschoner 3D -lufteffekt är idealisk för ryttare som vill förbättra komforten och hudskyddet för sina hästar. Det är särskilt användbart för hud-, pälskänsliga och tryckkänsliga hästar på huvudet och kan användas både på sommaren på paddocken/på betesmarken såväl som vid ridning, där värmeuppbyggnad och svett under läder, neopren eller Pälsunderlag leder snabbt till problem.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.