BUSSE Stigläder COMFORT Ponny svartvitt i korthet:


Busse Bridle Comfort - Optimal komfort och elegans kombinerad

busse trense komfort är gjord av första klassläder och kännetecknas av dess optimala bearbetning. Det erbjuder inte bara hög komfort, utan också ett attraktivt utseende som avrundar den övergripande bilden av varje riddräkt.

Med sin mjuka och bredpumpade, engelska kombinerade ridhalter garanterar den optimal tryckfördelning via nackstycket och ökar därmed komforten för hästen. Larynxen kan justeras på båda sidor och bidrar till optimal passform, medan den böjda huvudremmen med strass sätter ädla accenter.

Dessutom har busse trense comfort rostfritt stålbeslag av rostfritt stål och levereras med martingal -glider, inklusive en sele. Med sitt utförande av hög kvalitet och detaljerna om väl genomförda, är det det perfekta valet för krävande ryttare som värderar kvalitet, komfort och stil.

Översikt:

  • First -klassläder i optimal bearbetning
  • Mjuk och bred vadderad, engelska-kombinerad ridband
  • Optimal tryckfördelning
  • Böjd rubrik med strass
  • Rostfritt stålbeslag
  • Inklusive bältesbygder med martingalbilden

Tekniska data:

  • Material: First Class Leather
  • Beslag: rostfritt stål

leveransomfång:

1x bussarbryggkomfort inklusive en remskåp med Martingal Slide

faq

Vad gör Busse Trense tröst så speciell?
Busse Trense Comfort kännetecknas av dess förstklassiga läder, det optimala utarbetningen och den mjuka och breda pumpade, engelska-kombinerade ridgrimman. Det förbättrar tryckfördelningen och ökar således slitskomforten för hästen, medan de böjda pannband med strass säkerställer snygga accenter.

för vem är busse trense komfort särskilt lämplig?
Komfortbussen är idealisk för att kräva ryttare som värderar kvalitet, komfort och elegans. Med sitt utförande av hög kvalitet och de fina detaljerna är det det perfekta valet för vardagsbruk och för speciella tillfällen.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.