BUSSE Schabraket BELANI COB/FULL-DR vit i korthet:


Busse Sabrack Belani - Sporty Design möter material med högpresterande

busse sadelbap Belani är en ryggformad sadelplatta som imponerar med sin sportiga design och funktion. Centrala egenskaper är den smala longitudinella sömmen och den glänsande logotypapplikationen som lämnar ett starkt visuellt intryck.

En silverfärgad, blank kantramar ramar på sadelplattan i elegant. Det övre materialet och basen är gjord av hållbar polyester och en form -stabil, väl klädselinsats tillverkad av skum och polyesterfleece säkerställer ytterligare komfort under ridning.

Undersidan av bussarna sadel pad Belani består av optidry, ett särskilt fuktgivande och snabbt och torrt funktionellt material tillverkat av polyester. Sadelplattan har en bältesfästning med kardborrfäste och lite uppdrag, stängd sadelbältesfästning. Det är upp till 30 ° C tvättmaskin.

Översikt:

  • Back -formad, sportig design med en smal longitudinell steg
  • Ober -material och inkommande polyester och form stabil insert
  • fuktgivande, snabba undersidan
  • Bältesstångsfästet med kardborrfäste
  • Tvättmaskin -Safe upp till 30 ° C

Tekniska data:

  • Material: polyester, skum/polyesterfleece
  • Tvättbar: Upp till 30 ° C

leveransomfång:

1x bussar sadel pad belani

faq

Vad gör Belani -bussarna så speciella?
Belani -bussarna kännetecknas av dess sportiga design, den smala longitudinella sömmen och den glänsande logotypapplikationen. På grund av formen för form och material med hög kvalitet erbjuder det en hög komfortnivå och är resistent mot fukt och snabbtorkning.

för vem är Belani -bussarna särskilt lämpliga?
Belani -bussarna är idealiska för ryttare som, utöver funktionalitet och komfort, också ger stor betydelse för sportig design och enkel vård. Det är det perfekta valet för vardagsbruk och för sportevenemang.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.