BUSSE Schabrake CAMERY WS COB/FULL-DR blå i korthet:


Busse Sabart Camery WS - Nobles Design möter hög komfort

Busse SaBart Camery WS kombinerar en adelsdesign med en optimal passform. Det är tillgängligt för tillbaka och erbjuder extra hög frihet för WITUNISM. Med sin stora fyrkantiga plugg och den glittrande logotypapplikationen sätter hon snygga accenter.

Denna sadeldyna är inramad med silverfärgade och silver glittrande gränser. Den övre är tillverkad av mjuk velorvävnad med en dynamisk struktur, vilket gör den särskilt trevlig att använda. Form -stabila, väl klädselinsatsen gjord av skum och polyesterfleece säkerställer hög komfort.

Undersidan av bussen Sabart Camery WS består av särskilt fuktgivande, snabbt och torrt funktionellt material (polyester): Optidry. Din bältesstrukturfästning har ett kardborrfäste och det stängda sadelbältet är inte särskilt engagerat. Det är tvättmaskin -Safe upp till 30 ° C.

Översikt:

  • Ryggform -vänlig design med hög Withers Freedom
  • Stor fyrkantig plugg och glittrande logotypapplikation
  • Ober -material tillverkat av mjuk velorvävnad
  • Form -stabil, väl klädselinsats
  • fuktgivande, snabba undersidan

Tekniska data:

  • Material: Velours tyg, skum/polyesterfleece
  • Tvättbar: Upp till 30 ° C

leveransomfång:

1x bussar smart camery ws

faq

Vad gör bussarna Smart Camery WS så speciellt?
Busse Sabart Camery WS fängslar med sin adelsdesign, den stora fyrkantiga pluggen och den glittrande logotypapplikationen. Det erbjuder en hög grad av uttagsfrihet och är särskilt bekväm på grund av dess formstabilitet och de mjuka självmorden.

för vem är bussarna Sabart Camery WS särskilt lämplig?
Busse Sabart Camery WS är lämplig för ryttare som värderar stil och komfort. Det passar perfekt med ryttare som letar efter en välmontering och samtidigt visuellt tilltalande sadelplatta.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.