BUSSE Sadelunderlag TEAGAN WS COB/FULL-DR grå i korthet:


busseinställning Tean WS - Elegant design möter hög funktionalitet

Bussinställningen Teagan WS är en ryggformad sadelplatta i elegant skimrande design. Det erbjuder extra högt och arbetar i ryggen. Hennes ädla Octagon -rippning och den glittrande logotypapplikationen ger henne ett utsökt utseende.

silikonapplikationer förhindrar effektivt sadelkudden från att glida under sadeln, medan den är inramad av silverfärgade och silver glittrande gränser. Det övre materialet består av polyestersatin och form -stabila, väl klädselinsats gjord av skum och polyesterfleece säkerställer hög komfort.

Busse -inställningen Teagan WS är utrustad med en särskilt fukt -reglerande och snabbtorkande botten av funktionellt material (polyester): Optidry. Din bältesstrukturfästning har ett kardborrfäste och det stängda sadelbältet är inte särskilt engagerat. Det är tvättmaskin -Safe upp till 30 ° C.

Översikt:

  • Ryggform -vänlig design med hög Withers Freedom
  • Octagon Ripzing and Glittering Logo Application
  • Silikonapplikationer mot att glida
  • Ober -material tillverkat av polyestersatin och formad insats
  • fuktgivande, snabba undersidan

Tekniska data:

  • Material: polyestersatin, skum/polyesterfleece
  • Tvättbar: Upp till 30 ° C

leveransomfång:

1x bussar smart Teagan WS

faq

Vad gör bussinställningen Teagan WS så speciell?
Teagan WS -bussar Sabarts övertygar med sin skimrande design och den höga funktionaliteten. Förutom den bakre formade passformen och den höga friheten för Withers, erbjuder det ett fast grepp under sadeln på grund av dess silikonapplikationer och är också lätt att rengöra.

för vem är Busse SetTrack Teagan WS särskilt lämplig?
Busse -inställningen Teagan WS är det perfekta valet för ryttare som värderar en välmontering och funktionell sadelplatta utan att föregående en ädel design.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.