BUSSE Sadelgjord LUCCA, elastisk 120 svart i korthet:


busse sadelband Lucca - för optimal skydd och komfort

bussar sadelrem Lucca är ett tunnelskyddsbälte med integrerat, extra brett bröstmuskelskydd. Det utvecklades för att undvika skador orsakade av tunnelslag vid hoppning. Dess anatomiska form, den breda kontaktytan i bröstmuskelns område, optimerar tryckfördelningen, medan föryngring i armbågsområdet ger maximal rörelsefrihet och förhindrar skurpunkter.

Bussens sadelband Lucca är tillverkad av högkvalitetsläder, vilket är naturligt andningsbart, väl tolererat och särskilt hållbart. En mjuk vadderad insats säkerställer hög komfort, god formstabilitet och en behaglig tyst bältesläge.

bussar sadelrem Lucca är också utrustad med en stor central karabinerkrok och små sidor-D-ringar för snabb knäckning av extra band. Det är elastiskt på båda sidor att remmar med extra starkt trippelgummi och använder experter gjorda av rostfritt stål med extremt hållbara rullar utan att svetsa sömmen för att skydda sadelbandflug. Detta gör det till ett idealiskt val för ryttare som värderar kvalitet, funktionalitet och komfort.

Översikt:

  • Tunnelskyddsbälte med integrerat, extra brett bröstmuskelskydd
  • Anatomisk form för optimerad tryckfördelning
  • Tillverkad av högkvalitativt läder
  • Mjuk vadderad insats för hög komfort
  • Elastisk på båda sidor till bälten med extra starkt trippelgummi

Tekniska data:

  • Material: Läder av hög kvalitet
  • Bredd: 8 - 32 cm

leveransomfång:

1x bussar sadelband lucca, elastisk

faq

Vad kan bussen Sattelgurt Lucca?
Busse Saddle Gurt Lucca är ett tunnelskyddsbälte med integrerat poretmuskelskydd. Det erbjuder optimal tryckfördelning genom sin anatomiska form och är gjord av högkvalitetsläder för andningsförmåga och hållbarhet.

för vem är bussarna sadelband Lucca särskilt lämplig?
Busse Sadel Gurt Lucca är särskilt lämplig för ryttare som värderar kvalitet, funktionalitet och komfort.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.