Covalliero Halter hw 2023 svart Ponny i korthet:


  • Högkvalitativt sadelgjordsmaterial med sammetsliknande mantel
  • Justerbar nos- och nackrem med taggspänne
  • Snabb öppning och stängning med karbinhakar
  • Eleganta, solida beslag i metallic-look
  • Metallöglor förhindrar att spännet dras ut

Covalliero Halter Höst / Vinter 2023, svart

Den nya höst-/vinterkollektionen från Covalliero presenterar en exklusiv Covalliero grimma i svart. Denna grimma erbjuder högsta komfort, snygg design och funktionalitet för din häst.

Grimman är tillverkad av robust sadelgjordsmaterial som är täckt med lyxig sammet sammet. Detta ger grimman en behaglig känsla och säkerställer maximal komfort för din häst. De solida Metalliska beslag ger en extra touch av lyx.

Grimman Covalliero från höst-vinterkollektionen 2023 kännetecknas av sina högkvalitativa material och exakta utförande. Nosbandet och nackremmen är justerbara i två lägenså att du kan få en perfekt passform. Grimman kan också enkelt öppnas och stängas med en karbinhake. Kraftiga metallöglor förhindrar att spännet dras ut för ökad säkerhet.

översikt:

  • Stilren elegans och funktionalitet för din häst
  • Högkvalitativt sadelgjordsmaterial med sammetsliknande mantel
  • Justerbar nos- och nackrem med taggspänne
  • Snabb öppning och stängning med karbinhakar
  • Eleganta, solida beslag i metallic-look
  • Metallöglor förhindrar att spännena slits ut
  • Färg: svart

Storlek:

  • P / Häst
  • COB / Fullblod
  • Full / Varmblodig

Omfattning av leverans:

1x Covalliero grimma hw 2023, svart

Tillverkare "Covalliero"

Covalliero ridbyxor, ridhjälm & Co. till ett bra pris

Hästmärket Covalliero erbjuder högkvalitativa, testade och trendiga hästprodukter för häst och ryttare och imponerar med sitt utmärkta Pris-prestandaförhållande. Allt du behöver för häst och ryttare hittar du här, i vår Covalliero Online Shop.

Djurart: Häst

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Covalliero Ledlina hw 2023 svart
Covalliero Ledlina hw 2023 svart I höst-vinterkollektionen från Covalliero hittar du inte bara den exklusiva Covalliero grimman, utan även det matchande ledrepet, som är oöverträffat när det gäller kvalitet och elegans. Ledrepet är särskilt tjockt och tjockt och greppvänligtvilket gör det perfekt för den dagliga hanteringen av din häst. Den ligger bra i handen och ger ett säkert grepp i alla situationer. Som tillval finns Covalliero med en säker panikkrok Panikkrok eller en klassisk Karbinhake på. Detta gör att du kan välja den lina som bäst passar dina behov. Med en Längd på 200 cm gör att du kan leda din häst bekvämt samtidigt som du alltid behåller full kontroll. översikt: Extra tjock och greppvänlig: Perfekt för daglig hantering Valfritt med panikkrok eller karbinhake Perfekt längd på 200 cm Färg: svart Modeller: Karbinhake Panikkrok Omfattning av leverans: 1x Covalliero Ledlina hw 2023 svart

99,38 kr*
Covalliero Fleecefilt hw 2023 svart
Covalliero Fleecematta / svettmatta höst / vinter 2023 svart Denna superlätta Fleece- och svettmatta är utformad för att hjälpa din häst att svettas av efter för att hjälpa din häst att svettas av efter träning. Svettmattan transporterar bort svett från kroppen och hjälper din häst att torka. Den fluffiga mjuka kragen i teddyfleece ger inte bara en behaglig känsla, utan lägger också till en elegant touch. Med ett praktiskt Bröstspänne och svansrem sitter täcket säkert på plats utan att glida. De justerbara och avtagbara korsremmar ger en individuell passform så att din häst kan röra sig fritt. Covalliero fleecetäcke hw 2023 är maskintvättbart vid 30°Cvilket gör det mycket enkelt att ta hand om. Tack vare dess andningsbara egenskaper kommer din häst inte att överhettas även under längre transporttider när du använder täcket för transport. översikt: Superlätt fleece- och svettäcke för hästar Fluffig krage i teddyfleece för komfort och stil Snabb fuktabsorption för snabb borttagning av svett Med bröstspänne och bakre rem för säker passform Justerbara och avtagbara korsremmar för individuell passform Kan tvättas i maskin vid 30 °C för enkel skötsel Andningsbar Storlekar: Rygglängd i cm: 125, 135, 145, 155, 165 Omfattning av leverans: 1x Covalliero fleecematta / svettmatta höst / vinter 2023 svart

702,19 kr*