Woolf natürliche Hundesnacks

Woolf Hund Snacks - 100 % naturlig

Woolf hund snacks är naturliga och läckra godsaker för hundar. De mindre snacksen passar också för katter.

Woolf hundgodis är välsmakande snacks för hundar utan spannmål eller konstgjorda tillsatser. Den återförslutningsbara förpackningen håller hundmaten fräsch trots den höga fukthalten. Godiset har en hög andel animaliskt protein av hög kvalitet och passar lika bra för stora som små hundar av alla raser. Woolf Snacks är ett naturligt tuggmellanmål och en läcker belöning för varje dag.

Det speciella med Woolfs hundgodis:

  • 100% från proteinkällor av hög kvalitet
  • utan färgämnen, konserveringsmedel eller kemiska tillsatser
  • spannmålsfri
  • Återförslutningsbara förpackningar

Woolf hundsnacks tillverkas utan spannmål, färgämnen, konserveringsmedel eller kemiska tillsatser. Den återförslutningsbara förpackningen håller innehållet färskt även efter öppnandet. Oavsett om det är som belöning eller mellanmål - Woolfs hundgodis uppskattas verkligen och är det optimala godiset för din fyrbenta vän.

Woolf snacks- högkvalitativa snacks mellan måltiderna.

Woolf-godiset är lämpligt för hundar av alla storlekar. Woolfs hundfoder är tillverkat av 100 % högkvalitativa proteinkällor för att säkerställa högsta kvalitet och bästa näringsupptag. Woolfs hundmatssnack förpackas i återförslutningsbara påsar efter tillagning utan kemiska tillsatser, konserveringsmedel eller färgämnen.