Stolpe av vinkelstål

  • Stolpar i vinkelstål är idealiska för fasta staket.
  • Dubbla stålprofiler ger kraftfull penetrering i torra och steniga jordar.
  • Brottbeständig vid låga temperaturer och lämplig för användning året runt
  • På grund av den ensidiga slipningen behöver du mindre kraft när du kör i

Vad är en vinkelstålstolpe för ett betesstängsel?

En vinkelstålstolpe (även kallad vinkelstålstolpe) är en stålstolpe för betesstängsel som har en dubbel slitbana.

Den dubbla slitbanan är okrossbar och kan därför användas med stor kraft när man går in i torra och steniga jordar.

Dessutom är en sådan stake spetsig på ena sidan. Den här spetsen underlättar förankringen i marken och minskar den kraft som krävs när du kliver ner i marken.

Beroende på pålens höjd har en vinkelstålspåle 4 eller 5 olika hål på olika höjder där isolatorer kan fästas.

I vilka situationer är en vinkelstålstolpe lämplig för mitt betesstängsel?

Din mark är torr och stenig: tack vare den robusta dubbla stålprofilen kan du med kraft driva ner en vinkelstålstolpe i marken. Du behöver inte oroa dig för att stolpen ska gå av. Dessutom är en vinkelstålstolpe vässad, vilket gör det lättare att förankra den i marken.

Du letar efter stolpar för ett permanent stängsel som ska stå upp året runt: Stolpar av vinkelstål går inte sönder ens vid låga temperaturer och klarar tungt snötryck.

Du tycker att det är viktigt med lång hållbarhet: vinkelstålstolparna är tillverkade av särskilt robust stål och är brottsäkra. När de väl är förankrade i marken behöver du bara lägga ner lite tid på underhåll och behöver inte byta ut stolparna hela tiden.

Dessa tillbehör är lämpliga för stolpar av vinkelstål

Isolator med delad stift för vinkelstålstolpe: De här skenisolatorerna är särskilt robusta och lämpar sig för användning året runt.

Koppling för betesstängsel: För att kunna "koppla ihop" ledarmaterialet i ditt stängsel behöver du lämpliga kopplingar.

Jordförbindelse för betesmarkstängsel: Av säkerhetsskäl måste alla stängsel till betesmarker vara jordade. Här hittar du lämplig utrustning för detta (jordningsstavar, jordningskablar etc.).

Ledarmaterial för betesstängsel: För att elektricitet ska kunna flöda genom ditt elstängsel måste ledarmaterial (rep, band, trådar eller strängar) spännas ut mellan stolparna på ditt betesstängsel.

Elstängsel 230V: Om du har ett uttag inom räckhåll för ditt elstängsel är ett 230V elstängsel det bästa valet för dig WAHL. Detta elstängsel har en strömförsörjningsenhet och kan helt enkelt anslutas till ett uttag.

Elstängsel 12V: Om du inte har något tillgängligt uttag är ett 12 V batteridrivet elstängsel rätt för dig. Med dessa anordningar kan alla typer av betesstängsel elektrifieras.

Dina förmåner i Agrarzone butiken

Gratis retur: Detta gäller alla paketleveranser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera fraktvaror inom 30 dagar. Kostnaderna för returen med expediering ska dock betalas av kunden.

Ingen risk tack vare 30-dagars öppet köp: Om ditt köpta elstängsel inte är rätt för dig trots allt kan du returnera enheten till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange någon anledning. Vi återbetalar då hela inköpspriset.

Alla produkter uppfyller de lagstadgade säkerhetsnormerna: All vår jordbruksutrustning är certifierad av lagstiftaren. Alla elektrifierade produkter, t.ex. stängsel eller nät för betesmarker, är säkra för människor och djur. Detta garanteras genom att de lagstadgade säkerhetsnormerna följs.

Endast produkter från välrenommerade österrikiska eller tyska tillverkare: Tack vare den höga kvaliteten finns det färre defekter och du behöver mindre underhåll. Om du räknar över flera år sparar du pengar på slutresultatet.