Viltskyddsstängsel

  • För att avvärja rävar, mårdhundar och andra vilda djur.
  • Kompletta paket med nät, stängsel och andra tillbehör finns tillgängliga.
  • Lätt att sätta upp och även lämplig för mobil användning.
  • Näten är förlängningsbara och kan enkelt kopplas ihop med varandra.

Vad är ett viltskyddsstängsel?

Ett viltskyddsstängsel (även kallat viltstängsel eller viltskyddsnät) är ett elstängsel för att skydda vilda djur som rävar, mårdhundar, vildsvin eller till och med vargar.

Genom ett sådant stängsel skyddas dina djur mot dessa angripare.

Som standard är dessa nät 50 m långa och kan enkelt kopplas ihop för större betesmarker.

Med 3 frågor till det rätta viltskyddsstaketet

Steg 1: Vilka vilda djur vill du hålla borta?

Beroende på om du vill avvärja rävar, mårdhundar eller större djur som vildsvin och vargar behöver du rätt stängsel.

Steg 2: På vilken typ av mark ska viltstängslet fästas?

Om marken är sandig eller jordig rekommenderar vi att du sätter en dubbel spik i slutet av staketstolparna för att få ett stabilare grepp. Om marken är stenig ger en enkel spik mer stabilitet åt viltstängslet.

Steg 3: Behöver du en komplett uppsättning eller har du redan vissa komponenter?

Om du redan har ett betesstängsel behöver du förmodligen bara ett lämpligt nät som viltskyddsstängsel. Vi erbjuder dock också kompletta paket. Dessa kompletta paket innehåller alla tillbehör (viltskyddsnät, stängsel för betesmarker, stakar osv.) som du behöver för att använda ditt viltskyddsstängsel.

Dessa tillbehör är användbara med ett skyddsnät för vilt

Elektriskt stängsel: En elektrisk stängselgrind rekommenderas så att du kan komma in och ut obehindrat. På så sätt behöver du inte klättra över staketet.

Anordning för betesstängsel 230V: Ett 230V elstängsel ansluts helt enkelt till elnätet. Om du har tillgång till ett eluttag är en sådan enhet förmodligen den bästa WAHL för dig.

Anordning för betesstängsel 12V: Om du vill använda ditt viltstängsel på ett mobilt sätt eller om du inte har något eluttag i närheten är ett batteridrivet 12 V elstängsel perfekt för dig.

Signalband: För att visuellt avskräcka vildsvin och vargar erbjuder vi ett signalband som du kan fästa på ditt viltskyddsstängsel.

Diverse tillbehör till Willow Net: Här hittar du praktiska nättillbehör som trådspännare, trådkopplingar och jordborrar för ditt viltstängselnät.

Nätet för ersättning av pil: Om en stolpe är defekt är det praktiskt att ha en eller flera stolpar redo att användas som reserv.

Dina fördelar i Agrarzone butiken

Gratis retur: Detta gäller alla paketförsändelser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera fraktvaror inom 30 dagar. Kostnaderna för returen med expediering ska dock betalas av kunden.

Ingen risk tack vare 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti: Om ditt köpta viltstängsel trots allt inte är rätt för dig kan du returnera produkten till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange några skäl. Vi kommer då att återbetala hela köpesumman.

Alla nät av pilträd uppfyller de lagstadgade säkerhetsnormerna: Alla elektrifierbara nät är säkra för människor och djur. Detta garanteras genom att säkerhetsnormerna följs.

Endast nät av pil från välrenommerade österrikiska eller tyska tillverkare: Tack vare den höga kvaliteten finns det färre defekter och du behöver mindre underhåll. Om du räknar över flera år sparar du pengar på slutresultatet.