Veterinärmaterial från Agrarzone

Vid medicinsk vård av lantbruksdjur som kor, nötkreatur, grisar, får, höns och hästar säkerställer professionella veterinärmedicinska förnödenheter en snabb, okomplicerad och bekväm behandling. I den här kategorin hittar du allt du behöver för den dagliga skötseln av dina djur och för veterinärmedicinska tillämpningar, från kirurgiska förnödenheter till injektionssprutor, bandage och djurvågar.

Skötseln av dina djur och deras hälsa är grunden för ett välfungerande jordbruk. Du kan bara driva din gård framgångsrikt om du ger dina djur den behandling de behöver för att leva ett artanpassat liv (t.ex. vaccinationer, skötsel eller kastrering).

Därför hittar du här ett stort urvalWAHL av olika utrustning för Veterinära förnödenheter för jordbrukare eller veterinärer och andra vårdtillbehör som du behöver för rutinmässig vård.

Du kan köpa dessa veterinärmedicinska förnödenheter billigt på Agrarzone:

Skyddsmask: Vid infektion med virus, grovt och fint damm, rök, gas eller för att skydda miljön används en munskyddsmask, FFP1, FFP2 eller FFP3.

Bandage och förband: Vid skador, men även efter operationer, kan du skydda dina djur med olika bandage, t.ex. gasbindor, klövbandage, fixeringsbandage och djurskor.

Desinfektion och skötsel: Effektiv desinfektionsspray för rengöring av stall eller ytdesinfektion, pulverspray för hudvård samt sprutspridare för att sprida desinfektionsmedlet kan köpas här.

Spruta och dropp: Drencher, inmatningssprutor och vaccinationsstavar gör det enkelt och stressfritt att ge dina lantbruksdjur (t.ex. får, kor och grisar) vätska, medicin och kosttillskott.

Identifiering av djurDjuridentifiering är ett oumbärligt verktyg för större djurpopulationer i ladugården eller på betesmarken. Med hjälp av olika djuridentifierare, t.ex. öronmärken, pennor för märkning av boskap eller bojor, kan du bättre och snabbare skilja enskilda djur åt och märka dem i enlighet med lagen.

Vågar och mätinstrument för djur: Med olika djurvågar, vägningsplattformar och mätinstrument kan du väga olika djur från tunga nötkreatur till grisar och lätta kycklingar, mäta djurens temperatur eller till och med fukthalten i spannmål.

OP-leveranser: Allt du behöver för en lyckad operation kan köpas i den här avdelningen, t.ex. kirurgiska suturnålar, artärklämmor eller suturmaterial.

Bedövning av boskap: En praktisk djurbedövare är idealisk för snabb och säker bedövning av grisar, kalvar, nötkreatur, hästar och får.

Kastrering och dockning: I den här kategorin hittar du allt du behöver för att koppla och kastrera, från kastrationstänger till heta skärare och svansdoppare.

Högkvalitativa veterinära redskap på Agrarzone Veterinärshop

Agrarzone är din professionella partner när det gäller professionella och högkvalitativa redskap för veterinärmedicinska förnödenheter och veterinärmedicinska förnödenheter. För en omfattande och professionell utrustning av veterinärpraktiken och för en idealisk medicinsk vård av stora och små djur kan du köpa många veterinärmedicinska produkter inom veterinärmedicinen till ett rimligt pris i vår webbshop.

Om det rör sig om jordbrukare, uppfödare, djurhem, veterinärer, djurläkare eller djurfrisörer: I kategorin Veterinära förnödenheter hittar du ett omfattande produktsortiment med högkvalitativa artiklar för veterinär- och jordbrukssektorn.

Stort utbud av veterinärmedicinska förnödenheter

Sortimentet av våra veterinära förnödenheter omfattar å ena sidan professionella produkter för dagliga behov, t.ex. desinfektionsmedel för stallar och gårdar, djuridentifiering för lagstadgad märkning av boskap och ett kvalitativt sortiment av djurvågar och mätinstrument.

Å andra sidan har vi specialiserade veterinära instrument, t.ex. fuktmätare för spannmål, och viktiga kliniska produkter som endast är avsedda att användas av veterinärer och veterinärkirurger, t.ex. skalpeller, utrustning för att koppla av djur och bedövningsapparater för boskap. Även utrustning för graviditetsdiagnostik för grisar, kor, hästar och smådjur kan köpas till ett rimligt pris i vårt breda produktsortiment.

Särskilt för injektionssprutor och drencher Agrarzone erbjuder veterinären ett stort urvalWAHL av moderna och professionella produkter av märket Henke Sass Wolfför olika tillämpningar. Dessutom hittar du givetvis matchande specialtillbehör som kanyler och förlängningar.

Behöver du lämplig skyddsutrustning? Ta sedan en titt på kategorin Skyddskläder. Med huvudskydd, ögonskydd, hörselskydd, skyddsmask, skyddskläder, arbetshandskar och engångshandskar samt fotskydd är du optimalt skyddad i alla skadliga situationer och skyddar samtidigt dina djur från överföring av bakterier.

Veterinärmaterial från Agrarzone levereras bekvämt till ditt hem eller din praktik.

Använd den pålitliga och bekväma servicen på Agrarzone och beställ dina veterinärmedicinska förnödenheter snabbt och enkelt online eller via telefon.

Behöver du mer information om våra veterinärmedicinska förnödenheter eller har du frågor om en specifik produkt? För att kunna ge dig kompetent och professionell rådgivning har vi utbildade och specialiserade produktrådgivare som gärna svarar på dina frågor i detalj.

Kontakta oss helt enkelt via telefon, chatt, kontaktformuläret eller WhatsApp! Vi ser fram emot dina frågor och hjälper dig gärna!

Dina fördelar i Agrarzone-shop:

Gratis retur: Detta gäller alla paketleveranser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera fraktvaror inom 30 dagar. Kunden ansvarar dock för kostnaderna för returen med expeditionsavdelningen.

Ingen risk tack vare 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti: Om den köpta fjäderfäprodukten trots allt inte är rätt för dig kan du returnera varan till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange någon anledning. Vi kommer då att återbetala hela köpesumman.

Alla produkter uppfyller de lagstadgade säkerhetsnormerna: All vår jordbruksutrustning testas av lagstiftaren. Alla elektrifierbara produkter, t.ex. stängsel och nät för betesmarker, är säkra för människor och djur. Detta garanteras genom att de lagstadgade säkerhetsnormerna följs.