Praktiska tillbehör och förnödenheter för fjäderfä för artanpassad fjäderfähållning och fjäderfäuppfödning

Våra fjäderfätillbehör gör det lättare att hålla dina fjäderfän. Vare sig det gäller fjäderfä hemma eller kommersiell fjäderfäuppfödning - Ett artanpassat tillbehör för fjäderfä underlättar det dagliga arbetet för varje fjäderfäuppfödare i världen. Stall för fjäderfä.

Solskydd för ditt hönsutrymme, infraröda lampor eller spiralringar för kycklingar - på Agrarzone hittar du ett stort urvalWAHL av praktiska tillbehör för fjäderfä. Våra tillbehör för fjäderfä är anpassade till fjäderfäets djurvänliga behov och säkerställer en sund uppfödning och hållning av dina fjäderfä.

I privat fjäderfäuppfödning skapar våra tillbehör för fjäderfä i fjäderfähuset livskraftiga och glada fjäderfä som producerar många välsmakande ägg. I professionell fjäderfäuppfödning och gödning ökar våra fjäderfätillbehör enormt effektiviteten, gödningstiden och äggproduktionen hos många fjäderfäraser som höns, vaktlar, ankor, gäss osv.

Översikt över fjäderfätillbehör:

 • Tillbehör för fjäderfä för effektiv och artanpassad Fjäderfäuppfödning
   
 • Endast material och ingredienser av hög kvalitet
   
 • Tillbehör för ett brett utbud av fjäderfäraser
   
 • Exklusivt österrikiska och tyska märkestillverkare

Vad är tillbehör för fjäderfä?

Fjäderfätillbehör är alla de hjälpmedel du behöver för att hålla fjäderfä på ett artanpassat sätt och Fjäderfäuppfödning behov. Det underlättar ditt arbete, från artanpassad hemhållning till professionell fjäderfäuppfödning.

På Agrarzone kan du köpa fjäderfätillbehör för många fjäderfäraser:

 • Kyckling
 • Turkiet
 • Prydnadsfågel
 • Vaktel
 • Anka
 • Viltfågel
 • Gås

Hur kan tillbehör för fjäderfä göra det lättare för mig att hålla fjäderfä?

Ett hönshus med en hönsklucka ger dina höns en lämplig plats för att bygga bo och slå sig ner, och skyddar dem från vilda rovdjur som mård och räv.

Du kan avgränsa dina höns utomhus med ett lämpligt hönshägn. Dessutom skyddar staketet hönsen från små rovdjur.

Friska kycklingar behöver rätt kycklingfoder och friskt vatten. För att se till att dina djur får ren mat kan du använda dig av olika fodertråg och drickställen för fjäderfä.

Om du kan köpa din egen spannmål från din gård är allt du behöver för att få ett artanpassat kycklingfoder rätt spannmålskvarn.

Oavsett om det handlar om kycklingar eller vuxna värphöns måste de flesta höns förr eller senare besöka veterinären. För säker och stressfri transport av kycklingar finns det särskilda transportlådor för fjäderfä.

Plockningsmaskinen hör också till kategorin fjäderfätillbehör. Den är lämplig för alla typer av fjäderfä och ökar effektiviteten på gödningsgårdar.

Köp billiga tillbehör för fjäderfä på Agrarzone

Alla fjäderfäuppfödare som själva håller fjäderfä i mindre eller större skala vet hur svårt det kan vara att hitta en lämplig specialiserad marknad för Tillbehör för fjäderfä att hitta. På Agrarzone har vi ett stort och omfattande sortiment av professionella tillbehör för fjäderfä som underlättar ditt dagliga arbete i hönshuset.

A AusWAHL av hög kvalitet Tillbehör för fjäderfä köp på Agrarzone: Olika hönshus, uppvärmningsbara fodertråg eller drickställen för fjäderfä i plast eller metall samt många andra tillbehör för framgångsrik fjäderfähållning och kycklinguppfödning. Både rätt utomhusinhägnad för ditt hönshus och tillhörande tillbehör för fjäderfä, t.ex. en dricksvärmare eller ett uppvärmbart fodertråg för att erbjuda dina fjäderfän varmt vatten även på vintern. I vår webbshop Agrarzone kan du även hitta olika värpnästen av plast eller trä.

För att säkerställa en sund uppfödning av dina kycklingar även utan höns har vi i vår avdelning för kycklinguppfödning lämpliga fjäderfätillbehör för artificiell uppfödning av kycklingar, t.ex. värmeplattor och kuvöser. Lämpliga transportlådor för fjäderfä i form av burar eller lådor för fjäderfä och andra tillbehör för fjäderfä finns i vårt omfattande sortiment.

Oavsett vilka fjäderfätillbehör du letar efter, oavsett om det gäller drickvärmare, hönshus eller hönsstängsel i olika utföranden, finns det ett stort utbud av praktiska fjäderfätillbehör i nätbutiken Agrarzone för en rättvis inställning av dina fjäderfän.

Våra fjäderfätillbehör i en översikt:

 • Hönshus med KycklingflikI hönshuset har hönsen en säker plats att sova och föröka sig på. Dörren till hönshuset öppnas och stängs automatiskt med en automatisk kycklinglucka, så att dina höns får gott om fria händer.
   
 • Inhägnad för frigående djur: På Agrarzone har vi ett stort urvalWAHL av hägnar för frigående höns som ger dina höns en artanpassad utflykt. Tack vare de tätt intilliggande stängerna skyddar friggebodarna även dina fjäderfän från naturliga fiender som mårdhundar, rävar och rovfåglar.
   
 • Hönshägn: Med ett hönshägn kan du hålla dina fjäderfän säkert inom ett avgränsat område. Oavsett om det är för att skydda dem från rovdjur eller för att hindra dem från att rymma kan du med ett hönshägn ge dina höns & co. fri lejd utan att behöva oroa dig för säkerheten. Ett hönshägn finns både i elektrifierbara och icke-elektrifierbara versioner.
   
 • Utfodringstråg och foderautomatMed ett praktiskt fodertråg för fjäderfä är det enkelt att mata fjäderfä. Ett väl genomtänkt utfodringskoncept sparar mycket värdefull tid och pengar, särskilt på stora gårdar med flera hundra fjäderfä. Också inom den privata fjäderfäuppfödningen underlättar planerad utfodring arbetet i hönshuset.
   
 • Lägga boet: Läggnästen ger höns en ren miljö där de kan lägga sina ägg och är tillverkade av plast, trä eller plast/metall. Tack vare de avtagbara hyllorna är det snabbt och enkelt att rengöra värphusen.
   
 • Fjäderfödedrickare: Oavsett om du håller höns, vaktlar, gäss, ankor eller andra fjäderfän: En fjäderdryckare är en praktisk investering både för privat hönshållning och för kommersiell fjäderfäuppfödning. I vårt omfattande sortiment hittar du garanterat rätt tränare för dina fjäderfän.
   
 • Strålande värmareVärme i boet är särskilt viktigt för kycklinguppfödning och för sjuka kycklingar. Våra värmelampor har tillräckligt med ventilationsöppningar för bättre luftcirkulation och finns delvis med ekonomikontakt. Du kan alltså skapa ett mysigt bo med värme för dina djur. En värmestrålare är också en bra investering för ditt hönshus under de kalla vintermånaderna.
   
 • HönsfoderOavsett om det handlar om goda värpningsresultat, gödning av fjäderfä eller säker och kontrollerad kycklinguppfödning - hos oss hittar du kycklingvänligt och balanserat fjäderfäfoder för kycklingar, höns och vuxna kycklingar.
   
 • Transportlåda för fjäderfä: Du måste kunna transportera dina höns på ett säkert sätt när du ska besöka veterinären eller flytta. Det kan du göra med en transportlåda för fjäderfä, så att dina höns kommer fram på ett säkert sätt till sin destination.
   
 • Plockningsmaskin: En plockmaskin underlättar arbetet när du håller slaktkycklingar.
   
 • Kvarn för spannmål: Om du kan få din egen spannmål från gården till hönsen, gör en spannmålskvarn det lättare för dig att mala den.
   
 • Hygien och renlighet: Ett rent hem är särskilt viktigt för en framgångsrik kycklinguppfödning. Med en kvast, hink, spade, skopa, knuffare och matchande arbetskläder blir hönshuset rent på nolltid!

Dina förmåner i Agrarzone butiken

Gratis retur: Detta gäller alla paketförsändelser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera fraktvaror inom 30 dagar. Kostnaderna för returen med expediering ska dock betalas av kunden.

Ingen risk tack vare 30-dagars öppet köp: Om den köpta fjäderfäprodukten trots allt inte är rätt för dig kan du returnera varan till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange någon orsak. Vi kommer då att återbetala hela köpesumman.

Alla produkter uppfyller de lagstadgade säkerhetsnormerna: All vår jordbruksutrustning testas av lagstiftaren. Alla elektrifierbara produkter, t.ex. stängsel och nät för betesmarker, är säkra för människor och djur. Detta garanteras genom att de lagstadgade säkerhetsnormerna följs.

Endast produkter från välrenommerade österrikiska eller tyska tillverkare: Tack vare den höga kvaliteten finns det färre defekter och du behöver mindre underhåll. Om du räknar över flera år sparar du pengar på slutresultatet.