Siglhorse - köp hästfoder av hög kvalitet till låga priser

Förr i tiden gjorde man det förmodligen lättare för sig själv: då och då fick hästarna en foderpåse med havre knuten runt den, och annars fick de själva plocka de saftigaste stråna i hagen. Idag vet vi att hästar behöver olika foder beroende på ålder, säsong och många andra omständigheter för att hålla sig i form tack vare en balanserad kost. I vår hästfoderbutik hittar du alla typer av hästfoder. Professionell rådgivning och låga priser ingår!

I vår onlinebutik för hästfoder kan du också köpa havre som hästfoder: Ingen tvivlar på att djuren inte är särskilt förtjusta i spannmål. Det smakar gott för dem och har visat sig främja matsmältningen. Hos oss kan du beställa havre i renad form och svart havre i säckar om fem eller 25 kg, samt krossad havre i portioner om fem eller 20 kg, som är lättare att tugga och som är idealiska för både föl och äldre hästar med tandproblem. En annan basvara är alfalfa-hö, som innehåller mycket protein och mycket fibrer.

Köp hästfoder - i form av müsli eller pellets

Om du själv uppskattar en god och krispig müsli på morgonen bör du ge din häst något liknande. Våra specialfoderblandningar från Siglhorse bär i alla fall detta namn och är anpassade till många olika näringsbehov: antingen som hästmüsli "moderskärlek" för dräktiga eller ammande ston och deras föl, som "livsglädje" för äldre hästar med matsmältningsproblem eller som "energipaket" för alla fyrbenta vänner som vill (eller bör) åstadkomma stora saker. Se våra produktbeskrivningar för detaljerade uppgifter om ingredienserna i våra müsliblandningar för hästar så att du kan vara säker på att köpa rätt hästfoder till din älskling.