Remsgardin


PVC-bandgardiner och industriella gardiner för mångsidiga tillämpningar

Med en PVC-bandgardin kan du skydda flexiarbetsområden från varandra på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt. Buller, temperaturväxlingar och smutsiga ytor: Med hjälp av en rullgardin kan du reglera vad som ska stanna i eller utanför arbetsområdet.

På företaget är det ett ständigt in- och utflöde varje dag. Dörrar och grindar är oftast i vägen. Dörrar är särskilt lämpliga när du vill separera olika aktivitetsområden med olika miljöpåverkan (t.ex. smuts, damm) och ändå göra dem lättillgängliga. PVC-bandgardiner den optimala WAHL.

Oavsett om det är i stallet, på paddocks, inom industrin eller handeln: användningsområdena för PVC-bandgardiner är mycket omfattande och flexibel. De genomskinliga bandgardinerna används inom nästan alla branscher. Det är inte så konstigt, eftersom PVC-bandgardiner erbjuder en mängd övertygande fördelar:

 • Skydd mot smuts och damm
 • Undviker drag och kyla (= minimerar energikostnaderna)
 • Främjar ökad produktivitet (= inga dörrar att öppna och stänga)
 • Avgränsning av arbetsplatsen
 • Insektsskydd
 • Extrem slitstyrka
 • UV-stabiliserad
 • Hög ljustransmission
 • Användningstemperatur: -20 °C till +50 °C

När är PVC-bandgardiner rätt för mig?

Minskade energikostnader: Drag, värme och kyla hålls tillförlitligt ute med ogenomträngliga bandgardiner, vilket gör att de regelbundna energikostnaderna permanent minimeras.

Ökad arbetsproduktivitet: Varje dag går mycket tid förlorad på att öppna dörrar och grindar, särskilt inom industri- och livsmedelsindustrin. PVC-bandgardiner är praktiska när du kör en gaffeltruck eller har händerna fulla med gods. På så sätt behöver du inte oroa dig för att öppna och stänga dörrar eller grindar.

Insektsskydd: Stripgardiner ger ett effektivt skydd mot insekter och flugor på sommaren. Därför är bandgardiner särskilt populära inom ridsporten (ridning) som stallgardiner på stalldörrar, stalldörrar eller för utgångar till paddocken.

Avgränsning av arbetsplatser: Eftersom bandgardiner är lätta att installera och lika lätta att omvandla kan du också använda dem för att avgränsa arbetsområden till en låg kostnad, för vilka det annars skulle behövas särskilda rumsystem eller skiljeväggar, till exempel.

Var används rullgardiner?

Tillämpningsområdena för PVC-bandgardiner är omfattande och mångsidiga:

 • Jordbruk och stall
 • Paddocks
 • Lager och fabrikshallar
 • Bransch
 • Kylrumbutiker
 • Stormarknader
 • Workshops
 • medicin och mycket mer.

Bandgardiner är idealiska för öppningar som är mycket trafikerade med hög genomfartstrafik , t.ex. lastbilar, gaffeltruckar eller lyftvagnar. Tack vare de ogenomträngliga lamellerna ger en lamellgardin ett högkvalitativt skydd mot vind, drag och kyla. Bandgardiner används också som billiga rumsavdelare i lagerlokaler eller fabrikshallar och är ett alternativ till dyra rumsavskiljningssystem.

Andra användningsområden för bandgardiner är att skärma av en maskin, separera arbetsområden och verkstäder, separera produktion och lagring, eller att arbeta på en maskin och förhindra att smuts sprids i hela verkstaden.

Bandgardiner används också inom ridsporten i stall eller öppna stall som stallgardiner på stalldörrar, stalldörrar eller för utgångar till paddocken.

flexipermanent alternativ till dörr och grind: köp professionella bandgardiner på Agrarzone

På Agrarzone hittar du ett kvalitativt AusWAHL av högkvalitativa bandgardiner. Som standard finns det fasta lamellgardiner där lamellerna alltid är på plats. Detta ger bandgardinen en särskilt hög isolerings- och skyddseffekt, även om du kör igenom med stora, skrymmande varor. Praktiskt taget som en uppsättning kan du beställa vår Standardgardin med band inklusive PVC-remsor, pendelplattor och krokremsor.

En luftig Fly strip gardin av PVC har stansade öppningar och säkerställer därmed en ännu bättre luftcirkulation på sommaren. Detta är ett måste för alla hästägare, eftersom det effektivt håller irriterande insekter borta från stallet och ändå ger ett behagligt stallklimat.

Om en lamellremsa på din stallgardin är defekt är det särskilt praktiskt att redan ha en Ersättningsgardiner med remsor att ha en till hands.

PVC-bandgardiner som stallgardin för hästar, kor & co.

Som stallgardiner har PVC-bandgardiner många användningsområden inom jordbruk och ridsport. PVC-bandgardiner används till exempel ofta i stall och öppna stall som stallgardiner på stalldörrar, stalldörrar eller för utgångar till paddocken.

De högkvalitativa stabila gardinerna av mjuka PVC-remsor skyddar effektivt ditt djur från flugor, myggor och andra insekter på sommaren. På vintern däremot erbjuder stabila gardiner ett perfekt skydd mot kyla och vind. Särskilt praktiska är också luftiga Fly strip gardiner gardiner med stansade hål. De små öppningarna ger ännu bättre luftcirkulation under de varma sommarmånaderna.

PVC-industriella gardiner ökar produktiviteten och minskar kostnaderna

I många tillämpningar är bandgardiner en bättre lösning än dörrar och grindar. Detta beror på att de överlappande industriella gardinerna skapar en ogenomtränglig yta som effektivt skyddar mot damm, smuts, buller, kyla och värme. Om du transporterar varor från A till B med en gaffeltruck kan du lätt köra igenom PVC-bandgardiner utan att behöva tänka på att öppna och stänga dem.

PVC-bandgardiner är därför ett användbart verktyg för att öka produktiviteten och minska logistikkostnaderna. Med en rullgardin hålls också drag, kyla och värme ute på ett tillförlitligt sätt, vilket i sin tur sänker energikostnaderna.

Dina förmåner i Agrarzone butiken:

Gratis retur: Detta gäller alla paketleveranser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera skickade varor inom 30 dagar. Kunden ansvarar dock för kostnaderna för returen med expeditionsavdelningen.

Ingen risk tack vare 30-dagars öppet köp: Om den köpta fjäderfäprodukten trots allt inte är rätt för dig kan du returnera varan till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange någon anledning. Vi kommer då att återbetala hela köpesumman.

Alla produkter uppfyller de lagstadgade säkerhetsnormerna: All vår jordbruksutrustning testas av lagstiftaren. Alla elektrifierbara produkter, t.ex. stängsel och nät för betesmarker, är säkra för människor och djur. Detta garanteras genom att de lagstadgade säkerhetsnormerna följs.