Mjölkpastörisering och mjölkcentrifugering – Högsta kvalitet från Österrike

Hos Agrarzone hittar du högkvalitativa Milky-maskiner för pastörisering av mjölk samt produktion och fyllning av smör, ost, yoghurt och andra mjölk- och mejeriprodukter.

Från färsk komjölk till färdig produkt - önskan och behovet av att få färska, hälsosamma produkter direkt från gården har aldrig varit större. Med Milky-produkterna för pastörisering av mjölk, produktion av ost, yoghurt eller smör erbjuder vi på Agrarzone allt för ditt eget mini-mejeri. Producera färskt smör, ost eller yoghurt på ett hållbart sätt med vår omfattande, kompletta linje för mjölkbearbetning.

Med en Milky Milk-centrifug separerar du mjölken i skummjölk och grädde. Grädden kan vidareförädlas till yoghurt, smör eller ost.

Smörkärlet från Milky lämpar sig för att göra färskt smör av hög kvalitet av grädde.

Med Milky pastöriseringsmaskinen kan du förvandla grädde till välsmakande ost eller yoghurt, pastörisera fruktjuicer och frukt, värma kalvmjölk och mycket mer.

Olika vätskor som yoghurt, kärnmjölk, fruktjuicer, tomatpuré eller gräddprodukter fylls effektivt, snabbt och ekonomiskt med Milky-fyllningsmaskinen.

Vem passar våra pastorisers för?

  • Privat egenkonsumtion
  • Små direktmarknadsförare
  • Stora direktmarknadsförare

Mjölkcentrifuger: separera mjölk och grädde på ett enkelt sätt

Med Milky mjölkcentrifuger (även kallade mjölkseparatorer) kan du skumma mjölk på det enklaste sättet och bearbeta den på olika sätt.

Den lilla Milky mjölkcentrifugen FJ 90 PP för privat bruk hemma bearbetar bekvämt upp till 90 liter mjölk i timmen.

Om du vill skumma mer mjölk kan du välja den kraftfullare mjölkcentrifugen för 130 liter per timme.

Milky Cheese & Yoghurt Maker: Att göra ost och yoghurt är en barnlek

Pastörisering av mjölk och juice, tillverkning av egen ost och yoghurt - Milky pastöriserare kan göra allt. Förutom behandling av mjölk och mejeriprodukter lämpar sig yoghurt- och ostmaskinerna också utmärkt för uppvärmning av kalvmjölk, återliknande av honung, framställning av honungsvax osv.

Den praktiska Milky Mini ost- och yoghurtmaskinen FJ 15 med en kapacitet på 15 liter är perfekt för hemmabruk eller små direktförsäljare.

För större mängder finns det pastöriserare med 30L, 50L och 100L kapacitet.

Mjölksmöret skvalpar: Gör färskt smör av hög kvalitet själv

Med FJ 10 elektrisk Smörkvarn Milky kan du göra små mängder smör själv på några minuter. Den lättanvända kärnmjölksmaskinen med en 10 liters gräddbehållare är perfekt för små företag, små direktförsäljare eller för smörproduktion hemma.

Om du vill skaka större mängder grädde ska du välja FJ 32 elektrisk Milky-smörkvarn med en kapacitet på 32 liter.

Mjölkfyllningsmaskin: effektiv fyllning av vätskor

Mjölkfyllningsmaskiner gör det möjligt för jordbrukaren att snabbt, effektivt och kostnadseffektivt fylla vätskor i koppar, burkar, flaskor eller kartonger.

Milky SFG 2 150 - 500-fyllningsmaskinen är den idealiska allroundmaskinen för fyllning av volymer mellan 150 och 500 ml, vilket gör det möjligt att fylla upp till 600 liter per timme.

Om du däremot vill fylla behållare med högst 1 liter eller bearbeta en större mängd, är Milky-fyllningsmaskinen SGF 2 250 - 1000 för upp till 1200 liter per timme det bättre valet.

Premiummärket Milky står för innovation från Österrike

Milky mjölkcentrifuger, smörmaskiner, yoghurtmaskiner, ostmaskiner och pastöriseringsmaskiner tillhör ett av de mest populära och uppskattade varumärkena i världen. Milky-maskinerna för mejeriindustrin övertygar med sin tekniska spetskompetens, höga bearbetningskvalitet och livsmedelstestade, lättstädade material som rostfritt stål. Det är inte utan anledning som Milky redan finns i mer än 90 länder runt om i världen.

Dina förmåner med Agrarzone

Gratis retur: Detta gäller alla paketleveranser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera skickade varor inom 30 dagar. Kostnaderna för returen med eftersändning ska dock bäras av kunden.

Ingen risk tack vare 30-dagars öppet köp: Om den köpta enheten trots allt inte är den rätta för din användning kan du returnera den till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange några skäl. Vi kommer då att återbetala hela köpesumman.

Kvalitetsprodukter: Alla våra produkter utvecklas och testas av experter. De är idealiska för sin avsedda användning.

Service och rådgivning: Vår professionellt utbildade kundtjänst kan hjälpa dig med alla dina frågor. Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig.