Betespaneler och hyllor

  • Perfekt för snabb och flexibel inhägnad
  • Hög stabilitet med låg egenvikt
  • Montering möjlig utan verktyg
  • Bra, säker fotfäste tack vare den U-formade basen

Vad är betespaneler och hyllor?

Betespaneler och pluggbara häckar är stängselelement för mobila betesstängsel. Enskilda paneler kan sättas ihop utan verktyg för att skapa ett stabilt betesstängsel.

I motsats till betesstängsel med steglös material behöver du bara några få enskilda element för att sätta ihop betespaneler och pluggbara häckar. Det är bara att sätta ihop sidodelarna och koppla ihop dem, så är den tillfälliga lådan redo att sättas upp.

De varmförzinkade men lätta stålrören garanterar hög stabilitet och är redo att användas i alla väder.

För djur som har en stor flyktlust räcker det ofta inte med en mekanisk barriär. Därför kan ytterligare en elektrisk impuls ledas genom stängslet.

Med 4 frågor om det idealiska mobila staketet:

1. När ska du använda betande paneler och hyllor?

Generellt sett är betespaneler och pluggbara häckar lämpliga för att bygga mobila och flexibla stängsel samt för tillfälliga boxar och stallar. Den här typen av stängsel är också lämplig för församlingsrum, boxar, individuella och gruppboxar eller skiljeväggar.

2. Hur hålls de betande panelerna och de pluggande hyllorna samman?

Betesmarkspanelerna låses ihop med snabbkedjefästen. Detta innebär att en kedja från en panel kopplas in i låsanordningen på nästa panel. Plug-in-paneler ansluts helt enkelt till varandra. Detta innebär att man sätter in ett instickningselement i anslutningsplattan till det andra elementet.

3. Hur många enskilda element behövs?

Hur många paneler eller insticksmoduler som behövs beror på hur stor den mobila hagen ska vara. I grund och botten behöver du dock minst fyra element som tillsammans bildar en rektangel.

4. Hur kommer ditt djur in i det mobila staketet?

Du kan antingen ta loss en betespanel/ett instickningselement och leda djuret genom den eller installera en lämplig grind med den.

Betespaneler och insticksmoduler med grind kan öppnas och stängas med en låsbult. Detta håller stängselkonstruktionen på plats och gör det lättare för djuret att komma in och ut.

Vilka tillbehör är användbara för betesstängselpaneler och hyllor?

Förlängningselement för drivgångar och mobila behandlingssystem: Vill du styra ditt djur från A till B? Användbara förlängningselement kopplar inte bara ihop enskilda betespaneler, utan även enskilda passager eller löparbanor kan anslutas.

Dina förmåner i Agrarzone-butiken

Gratis retur: Detta gäller alla paketleveranser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera fraktvaror inom 30 dagar. Kostnaderna för returen med eftersändning ska dock bäras av kunden.

Ingen risk tack vare 30-dagars öppet köp: Om den köpta varan trots allt inte är rätt för dig kan du returnera produkten till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange några skäl. Vi kommer då att återbetala hela köpesumman.

Alla produkter uppfyller lagstadgade säkerhetsnormer: All vår jordbruksutrustning är laglig. Alla elektrifierade produkter, t.ex. stängsel eller nät för betesmarker, är säkra för människor och djur. Detta garanteras genom att de lagstadgade säkerhetsnormerna följs.

Endast produkter från välrenommerade österrikiska eller tyska tillverkare: Tack vare den höga kvaliteten är det färre fel och du behöver mindre underhållsarbete. Om du räknar på flera år sparar du pengar.