Muck Boots Gummistövlar

Muck har sina rötter i nödvändighet, är förankrade i samhället, byggda för skydd, burna med stolthet och gjorda för att arbeta (och leva) i smuts. Fullständigt skyddad från våt, vind, snö, lera och kladdiga situationer.

Sedan 1999 övertygar det traditionella företaget med sina oslagbara skor. Muck Boots har gjort det till sitt mål att alltid erbjuda rätt känga eller sko för alla utomhusområden och aktiviteter där vattentäta, bekväma och pålitliga skor behövs. Varje känga tillverkas med utgångspunkt i att vara 100 % vattentät och klara även den tuffaste användningen. Bärkomfort och användbara funktioner ingår. Muck Boot är en pionjär inom bearbetning av neopren för skor och stövlar.

Oavsett om det gäller ridning, arbete på gården och i trädgården eller i skogen med hunden - Muck Boots är redo för alla utmaningar. Den speciella skosulan är anpassad till olika markförhållanden beroende på vilken sko du använder. Oavsett om det är is eller snö, lera eller fuktig jord, så klarar Mug Boots alla utmaningar! En lättstädad sula, förstärkt, med extra grepp, MS-1 eller en robust profilerad yttersula ger skydd och komfort för vardagligt arbete eller för friluftsliv.

Det högteknologiska tyget CR-Flex ger utmärkt värmereglering, en bekväm känsla, skyddar effektivt mot kyla och är 100 % vattentätt. I produkter med naturgummi är detta material speciellt utformat och därför mycket hållbart. Dessutom har alla produkter en modern design, en högkvalitativ sula och en bekväm fotbädd.

Detta är vad som finns i Muck Boots-produkterna:

  • Gummisula för bättre grepp. Neoprenstöveln sitter inuti sulan för ökad stabilitet
  • Flera gummilager för ökad hållbarhet. Gummiförstärkningar i tå och häl för optimalt skydd.
  • Neoprenkängor av dykarkvalitet ger 100 % vattentätt skydd, naturlig isolering och varaktig komfort och flexibilitet.
  • Extra rem för enklare borttagning
  • Alla sömmar är noggrant sydda och tejpade med gummi för att säkerställa vattentätt skydd.
  • Dragflikarna är försänkta och säkrade på insidan för att förhindra risken för att de ska fastna. En silverfärgad reflekterande remsa är fäst för bättre synlighet.

Muck Boots gummistövlar - Stövlar för alla användningsområden

Med 100 % vattentäta stövlar och skor behöver du inte längre oroa dig för dina fötters skydd och komfort, utan kan fokusera på det viktigaste. Några av kängornas särskilda egenskaper är ett isolerande, lätt och mjukt polyestertyg som värmer och ger unik komfort, en tåhätta av stål eller plast som uppfyller ASTM F2413-11 M /75 C / 75 och en förstärkning i mitten av foten. Andra specialfunktioner hos Muck Boots är andningsbart "mesh sandwich-foder", antibakteriell avdunstningskylning, samt att stövlarna är halksäkra, luktfria och oljeresistenta.

Muck Boots utomhusskor är indelade i temperaturklasser så att dina fötter varken fryser eller svettas. Här sträcker sig området från kalla minus 50 °C till varma plus 35 °C. Muck Boots finns för män och kvinnor i många olika storlekar, former och färger, så att det finns rätt sko för varje användningsområde.