Moser klippmaskin - professionell klippmaskin för husdjur

Exceptionella produktidéer, framtidsorienterad teknik och förstklassig kvalitet "Made in Germany" - det är vad husdjursmärket Moser står för. Som en ledande europeisk tillverkare av djurklippare sätter MOSER standarden för innovativ, professionell utrustning.

Först och främst är Mosers klippare intresserade av hälsan hos djurets hud och päls. En konsekvent klippt päls underlättar inte bara den dagliga pälsvården, utan ökar också avsevärt välbefinnandet och ger ett välskött utseende. Med en MOSER AnimalLine djurklippningsmaskin kan arbetet utföras enklare och framför allt snabbare än med saxar - för en jämnare och mer professionell klippning.

MOSER AnimalLine djurklippare är kända för robusthet och lång livslängd. Extremt behändigt och behagligt lätt är två andra viktiga egenskaper hos våra maskiner. Särskilt för känsliga eller nervösa djur är det en välsignelse att klippas med MOSER AnimalLine med särskilt låg ljudnivå. Vår servicekompetens och det utmärkta förhållandet mellan pris och prestanda är mer än en handfull goda skäl för att klippa med MOSER AnimalLine!

Varför klippa med Moser klippare? 

Det handlar i första hand om hälsan hos djurets hud och päls. Med andra ord handlar det om hundens välbefinnande och kroppsvård. Sedan handlar det förstås också om ett välskött utseende. En konsekvent klippt päls är den dagliga pälsvården. För detta arbete med hunden erbjuder Wahl Animal fantastiska produkter: ergonomiska, smidiga och utrymmessnåla. Perfekt för hemmet.