Högkvalitativt foder för husdjur, lantbrukets djur och vilda djur från Österrike

EVIT Leimüllers foder produceras med omsorg i vår egen produktionsanläggning, kontrolleras och endast de bästa ingredienserna används. Många års erfarenhet av foderproduktion garanterar att djurfodret är perfekt anpassat till djuret.

Högsta foderkvalitet genom strikta kvalitetskontroller och urval av råvaror

De högkvalitativa foderblandningarna från Leimüller bygger på ett strikt urval av råvaror. Strikta kvalitetskontroller i vårt eget laboratorium och hos externa kvalitetskontroller garanterar en ständigt hög foderkvalitet. Under produktionen genomgår alla råvaror särskilda rengöringssteg som är anpassade till respektive råvara.

Säker foder - garanterat GMO-fri!

Leimüller EVIT-foder innehåller inga genetiskt modifierade råvaror. De strikt kontrollerade råvarorna kommer huvudsakligen från lokala jordbrukare. Råvaror som inte växer i Österrike köps uteslutande från erfarna partner som vi har haft ett gott och förtroendefullt samarbete med under många år.

 
"Vi har gjort vårt namn troget sedan 1609. EVIT står för noggrant utvalda råvaror. Kvalitetsfoder produceras genom flera rengöringar och skonsam bearbetning. 400 års tradition i kombination med våra innovationer och kvalitetskontroller leder till framgång för ditt husdjur."
 

~ Josef Leimüller, 2018 ~

Josef Leimüller Gespräch Leimüller Tierfutter Abfüllung Josef Leimüller Mühle Neumarkt am Wallersee Österreich