Högkvalitativa klipptillbehör på Agrarzone

Med rätt klipptillbehör kan du göra exakta klippningar och förlänga livslängden på din klippmaskin. I den här kategorin hittar du ett stort urvalWAHL av praktiska tillbehör för en lyckad grooming av hästar, nötkreatur, kor, får, husdjur och mycket mer!

Praktiska tillbehör för klippmaskiner!

Klipphuvud i olika storlekar:

Det är klokt att ha tillräckligt med reservblad till klippmaskinerna till hands. De flesta djurklippare levereras med en standarduppsättning blad med en skärlängd på ca 1,0-1,5 mm. De här klipphuvudena med kort klipplängd passar nästan alla typer av pälsar och du kan använda dem utmärkt för detaljarbete i ansiktet, på tassarna eller vid svansens bas.

Kamma för förlängning av rakhuvudet:

För stora kroppsområden är standardklippningssetetet oftast för kort som klipplängd. En robust och stabil kam (även påskjutbar kam) förlänger klipplängden på ditt klippset på nolltid. Fastsättningskammar är dock endast lämpliga för oproblematisk tunn päls och är en kostnadseffektiv kompromiss till ett klipphuvud. Särskilt när det gäller mycket tjock eller mycket lockig päls blir det svårare att glida genom pälsen med en kam när klipplängden ökar. Pälsen samlas i metalltänderna och du måste regelbundet avbryta klippningen för att rengöra skärsatsen. Vårt tips: När du arbetar med en kam rekommenderar vi en 1,0 mm - 1,5 mm skärsats med fina tänder. Detta ingår redan i många klippare.

Stativ för klipphuvud:

Ett stativ för klipphuvud håller ordning och hjälper dig att hålla reda på dina olika klipphuvudstorlekar. En praktisk skärsatskassett passar för många skärsatser från olika tillverkare.

Batteri för klippmaskin:

När du köper en klippmaskin är det klokt att beställa ett ersättningsbatteri. Med ett extra batteri till klippmaskinen kan du klippa ditt djur på ett tidsbesparande och effektivt sätt. Många batterier är nu kompatibla med olika klippare. När du väljer en batteriklippare ska du se till att batteriet har hög kapacitet och kan laddas snabbt.

Klippmaskinolja:

Klippmaskinolja säkerställer optimal smörjning av alla rörliga delar i klipphuvudet och främjar därmed klippmaskinens livslängd. Under klippningen ska klipphuvudet alltid vara täckt av en lätt oljefilm. Applicera en droppe klippolja på klipphuvudet var tionde minut under klippningen. Detta förhindrar att klipphuvudet värms upp på grund av extra friktion och du får ett perfekt klippmaskinsnitt. Detta beror på att en varm skärsats leder till snabbare slitage av skärsatsen och är dessutom mycket obehagligt för djuret.

Clean-Spray & Cool-Spray:

Med Clean-Spray & Cool-Spray förblir klippbladet rent, vasst och svalt. Klipphuvudet kan nå upp till 35 grader över normal omgivningstemperatur under drift. Regelbunden besprutning av klipphuvudet med Clean-Spray & Cool-Spray hjälper dig också att kyla och rengöra klipphuvudet och klippbladet under putsningen.

Andra klipptillbehör:

Vare sig du letar efter praktiska väggfästen för klippmaskiner, en pälstork med pälsvårdsborste eller en klippmall för hästar - på Agrarzone hittar du ett brett utbud av professionella och praktiska tillbehör för din djurs putsning!

Lämplig klippmaskin och klipphuvud med Agrarzone

Hos oss hittar du klippmaskiner och klipphuvuden från betydande tillverkare som Aesculap, Kerbl, Oster eller WAHL. Dessa tillverkare har i åratal utmärkt sig i branschen genom hög kvalitet och innovativa produkter med hög prestanda.

Klippmaskiner:

Klipphuvud och klippblad:

Dina förmåner på Agrarzone

Gratis retur: Detta gäller alla paketförsändelser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera fraktvaror inom 30 dagar. Kostnaderna för returen med expediering ska dock betalas av kunden.

Ingen risk tack vare 30-dagars öppet köp: Om den köpta produkten trots allt inte är rätt för dig kan du returnera varan till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange någon anledning. Vi kommer då att återbetala hela köpesumman.