Keron arbetshandskar - professionella verktyg - professionellt arbete!

Märket Keron är en handskserie från Albert Kerbl GmbH som särskilt riktar sig till användare med särskilda utmaningar. Vare sig det gäller värme, kyla, precisionsarbete, olika tillämpningar, vibrationsskydd och mycket mer - du får alltid fantastiska handskar tillverkade av de bästa materialen med optimal komfort och utmärkta egenskaper.

Keron Active Mechanics är en serie handskar som är särskilt utformade för användare med särskilda utmaningar. De är utformade för krävande arbete - oavsett om det är värme, kyla, precisionsarbete, flera olika tillämpningar, vibrationsskydd och mycket mer - så hittar du rätt verktyg för dig. Med detta sortiment av högteknologiska handskar får du den optimala kombinationen av funktionalitet, flexibilitet, hållbarhet och skydd. Oavsett vilken modell du väljer får du alltid innovativa handskar tillverkade av de bästa materialen med optimal komfort och enastående egenskaper.

Funktioner är bland annat:

  • Extremt bra passform och lätt vikt. Handsken för precisionsarbete.
  • Exceptionellt grepp, perfekt passform, andningsbar - inget har bättre grepp än den här handsken.
  • Komfort möter robusthet. Bekvämt och säkert allroundskydd för hela handen tack vare det stora slitageskyddet.
  • Fast passform, elastisk handrygg, bra passform - din pålitliga följeslagare för alla dagliga uppgifter.
  • Säker, balanserad, utan slitningar, komplett allsidigt skydd - Hög kvalitet för långvarig användning.

Hur hittar jag det perfekta skyddet för mina händer?

Du har redan hittat den! Keron-handskarna kombinerar funktion, flexibilitet, hållbarhet och skydd! Kerons skyddshandskar används i stor utsträckning främst inom hantverkssektorn, men även inom hälso- och sjukvården och restaurangbranschen. Bland de viktigaste modellerna finns: Mekaniker, förare, trädgård, montering, specialarbete, vinterarbete och engångshandskar.

För att hitta rätt handske måste du ta reda på vilka egenskaper som ska känneteckna din arbetshandske. Handskarnas särskilda egenskaper anges med hjälp av piktogram som är tydligt synliga på förpackningen eller på själva handsken. Dessa piktogram återspeglar vissa minimikrav enligt den särskilda standarden EN 388.

Under piktogrammen eller i produktbeskrivningen finns tecken på de prestandanivåer som handsken uppfyller. Ju högre siffra, desto bättre är produktens skyddande funktion. Om ett "X" visas i stället för siffran betyder det att handsken inte är lämplig för tillämpningen. I vår beskrivning anges respektive lämplighet med "+" till "+ + + + + + +". Ju mer + desto bättre är arbetshandsken för det respektive ändamålet.

Arbetshandskar - rätt handskar för varje yrke

I yrket behöver svetsare extra skydd för sina underarmar. Därför är dessa skyddshandskar större än andra. Om du däremot arbetar mycket utomhus, till exempel som trädgårdsmästare, kan speciella trädgårdshandskar eller vinterhandskar också vara rätt för dig. I medicinska miljöer eller cateringmiljöer är det däremot viktigt med engångshandskar av hygieniska skäl. Här är det viktigt att hålla spridningen av virus och bakterier så liten som möjligt. På så sätt är risken för spridning av bakterier och sjukdomar liten.