Styva betesgrindar - Översikt:

  • stabila betesgrindar
  • varmförzinkat och extremt väderbeständigt
  • tillbehör ingår för enkel montering
  • perfekt för stall, ridbana och betesmark
  • snabb och gratis frakt inom Tyskland och Österrike

Stark grind för betesstängsel - om du vill att den ska vara extra stabil och bred

Med en höjd på 100 cm är den här grinden lämplig för alla typer av betesmarker. Oavsett om det är för stallet, ridbanan eller betesmarken - att bygga en betesgrind själv är mycket mödosamt, och därför skickar vi den perfekta betesgrinden snabbt och billigt hem till dig med spedition. En betesgrind är lämplig för att driva olika djur, vare sig det är nötkreatur, får, getter eller hästar.

Den varmförzinkade, robusta grinden för betesmarker ger snabb och enkel tillgång till betesmarken, skapar passager och utgör dessutom en säker mekanisk barriär tack vare sitt högkvalitativa utförande. Med en bredd på 3-6 meter ger den stora betesporten tillräckligt med utrymme även för stora jordbruksmaskiner.

Styva grindar för paddock, betesmark och ridhus

Den här grinden är tillverkad av varmförzinkat stålrör och lovar en hög grad av stabilitet, väderbeständighet och hållbarhet - med permanent korrosionsskydd. Grinden är utformad för hästar, ponnyer och nötkreatur och bidrar till en optimal säkerhet i hagen. En solid automatisk bult förhindrar oavsiktlig öppning. Grinden till betesmarken kan dessutom låsas med ett lås med bygel. Alla som behöver en passageport bör också använda den här produkten. Hos oss hittar du ett grindlås för grindtillbehör.

Grindar för betesmarker och tillbehör

Den medföljande monteringsuppsättningen innehåller alla nödvändiga komponenter för att fästa grinden på två trästolpar. Från en grindstorlek på 3 meter rekommenderar vi att ett stödhjul installeras, så att en ensidig sänkning av grinden kan undvikas genom att grindstolpen lutas.