Köp hälsosam djurmat och djurfoder online på Agrarzone För

vår djurmat odlas endast kvalitetsråvaror främst i Österrike och Tyskland och förädlas noggrant till näringsrikt kvalitetsfoder. För lantbruksdjur som kor, grisar eller nötkreatur och för husdjur som hundar, katter, kaniner etc. har vi på Agrarzone garanterat rätt foder för husdjur!

Energirikt foder för tävlingsidrott eller för avel, fettfoder för boskap, spannmålsfritt foder för allergier eller lättsmält foder för tarmstörningar - tack vare det stora utbudetWAHL av djurfoder i vår djurfoderbutik Agrarzone har vi rätt foder för varje djur. Dessutom ger vi dig i varje kategori viktig information om djurfoder och utfodringsrekommendationer för respektive djurart.

Vårt sällskapsdjurfoder kommer huvudsakligen från Österrike eller Tyskland och garanterar tack vare hållbar spannmålsodling och skonsamma produktionsmetoder ett optimalt näringsinnehåll som är anpassat till djurens artspecifika behov. Vårt djurfoder har i årtionden visat sig vara välbeprövat inom jordbruket och den privata djurhållningen och är särskilt populärt bland djuren.

Det är därför du bör köpa djurfoder från Agrarzone:

 • Stort urvalWAHL av noggrant utvald djurmat
   
 • Husdjursfoderet kommer huvudsakligen från Österrike eller Tyskland
   
 • Flera års samarbete med premiumtillverkare som t.ex. Leimüller, Göweil & Emmas
   
 • Strikta kvalitetskontroller och korta transportvägar stärker det regionala jordbruket
   
 • Hållbara odlings- och produktionsprocesser
   
 • Ekologiskt djurfoder av hög kvalitet för ekologiska gårdar
   
 • Egen anpassad foderblandning från en beställningsmängd på 500 kg
   
 • Spara pengar med vårt sparabonnemang för djurfoder
   
 • Gratis leverans

Vår djurmat i korthet

Djurmat för alla användningsområden:

Beroende på djurens typ och behov måste djurmaten uppfylla olika krav. I Agrarzone djurfoderbutik har vi ett stort sortiment av artanpassat djurfoder för många djur och husdjur.

Ekologiskt djurfoder för ekologiska gårdar:

På Agrarzone hittar du ett stort urvalWAHL av Ekologiskt foder för olika djur, t.ex. nötkreatur, grisar, höns eller populära husdjur. Foderkomponenterna i vårt ekologiska foder är noggrant utvalda och anpassade till respektive djurart. På så sätt kan du vara säker på att ditt djur endast får väl smältbart ekologiskt foder och att det får optimal tillgång till viktiga näringsämnen som vitaminer, proteiner och spårämnen.

Från 1 kg-påsar till 800 kg-pallar: så här får du vår djurmat levereradDjurmaten

på Agrarzone kan köpas i små (1 kg, 10 kg eller 15 kg) eller stora (från 25 kg upp till 800 kg) beställningsmängder.

Vi kan därför leverera till alla, från boskapsuppfödare med dussintals kor till hobbyuppfödare med kaniner, höns eller andra smådjur.

Eget djurfoder - djurfoder enligt din smakFrån

en beställningsmängd på 500 kg erbjuder vi en egen foderblandning för ditt husdjur.

Kontakta oss helt enkelt via e-post eller telefon och berätta de viktigaste uppgifterna: Typ av djur, boskap och foderbehov.

Vi sammanställer fodret åt dig och levererar gärna stora mängder till din dörr.

Dina fördelar i Agrarzone butiken

Gratis retur

: Detta gäller alla paketleveranser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera fraktartiklar inom 30 dagar. Kostnaderna för returen med expedition ska dock betalas av kunden.

Spara pengar med vårt sparabonnemang

: Beställer du regelbundet djurfoder? Med vårt sparabonnemang gör du din beställning bara en gång och vi levererar den med önskade intervall. Dessutom får du en rabatt på upp till 10 % på varje beställning och det är fritt från fraktkostnader från 29,00 euro.

Vi levererar direkt till ditt hus eller stalldörr:

Du har beställt 500 kg djurfoder från oss? Naturligtvis behöver du inte hämta denna stora orderkvantitet på ett lager. Vi levererar gärna direkt till din stalldörr.

BIO-foder för BIO-gårdar: Vårt ekologiska foder

är certifierat enligt Bio-Austria och kan användas av ekologiska gårdar i Österrike och Tyskland.