Erdtmanns talgboll & strö för varje säsong

Sedan 1960 har Erdtmanns varumärke stått för ansvarsfull foder för vilda fåglar. I generationer har familjeföretaget fokuserat på långsiktigt och hållbart agerande och utmärkt kvalitet på fågelmat.

Erdtmanns fågelmatssortiment omfattar sommarfoder, vinterfoder, året-runt-foder samt foderautomater och startpaket. Erdtmanns speciella talgbollar är oumbärliga för att mata vilda fåglar! Det beprövade receptet på talgbollar garanterar en framgångsrik och energirik variation på din foderstation. Upptäck Erdtmanns mångsidiga produktvärld av matning av vilda fåglar och hjälp till att bygga upp populationer och bevara sällsynta arter!

Erdtmanns foder för vilda fåglar innehåller:

  • endast rena, naturliga råvaror
  • fett av hög kvalitet, mycket proteiner samt kolhydrater
  • endast exakt de ingredienser som står på förpackningen
  • inga färgämnen eller konserveringsmedel, enzymer eller smakförstärkare.

Erdtmanns fettfoder - det kraftfulla vintersnack för fåglar

Ju kallare det blir utomhus, desto mindre naturlig föda hittar fåglarna, vilket samtidigt ökar energibehovet. Erdtmanns fetffoder är särskilt energirik spridd föda och passar därför utmärkt som höst- och vinterfoder. Erdtmanns feta foder hjälper vilda fåglar som koltrastar, rödhakar, rönnar och trutar i deras jakt efter föda. Prova det - fåglarna kommer att tacka dig!

Erdtmanns fettfoder finns i följande storlekar:

Lämpligt boktips om utfodring av vilda fåglar: (ingår i vårt startpaket)

"Att mata fåglar - men på rätt sätt" av Peter Berthold och Gabriele Mohr, utgiven av Codmos Verlag