Köp engångshandskar och engångshandskar billigt på Agrarzone

Engångshandskar garanterar optimal hygien i arbetet. De användbara skyddshandskarna för engångsbruk används inom sjukvården, livsmedelsindustrin, men även i laboratorier och på många andra områden inom byggbranschen och industrin.

Engångshandskar (även kallade engångshandskar eller engångshandskar) utgör ett värdefullt bidrag i många branscher för att skydda bäraren, ett föremål eller för att skydda varandra, till exempel inom sjukvården.

Vare sig det handlar om operationshandskar, undersökningshandskar, hygienhandskar, handskar för första hjälpen eller handskar för livsmedelsindustrin - Skyddshandskar är en del av den personliga skyddsutrustningen, eftersom de ger ett optimalt skydd mot skador, sjukdomar och föroreningar.

Eftersom medicinska engångshandskar i första hand är avsedda att skydda mot infektioner och virus måste skyddshandskarna uppfylla kraven i NORM EN 455, som gäller för medicinska handskar.

På Agrarzone hittar du ett omfattande sortimentWAHL av högkvalitativa engångshandskar av utmärkt kvalitet. Våra skyddshandskar av latex, vinyl, PE eller nitril uppfyller de högsta kraven i EN 455-standarden och garanterar optimalt skydd inom många användningsområden.

Engångshandskar Användningsområden:

 • Hälso- och sjukvård
 • Medicin
 • Apotek
 • Jordbruk
 • Livsmedelsindustrin
 • Montering
 • Vård
 • Laboratorium
 • Kosmetika
 • Rengöring
 • Förpackning etc.

Du kan köpa dessa skyddshandskar på Agrarzone:

Klassikern bland engångshandskarna är elastiska handskar. Latexhandskar. De slitstarka och robusta skyddshandskarna av latex har visat sig särskilt inom hälso- och sjukvården, men latexhandskar skyddar också händerna effektivt i andra branscher (t.ex. vid montering eller rengöring).

Engångshandskar av nitril är ett bra alternativ till klassiska latexhandskar och används ofta vid krävande aktiviteter som kräver sterilt arbete, t.ex. som Mjölkningshandske. Engångshandskar av nitril finns praktiskt taget i olika storlekar och i dispenserlådor med 50 eller 100 stycken.

För allergiker är latexfria handskar särskilt lämpliga, till exempel . Vinylhandskar. De billiga vinylhandskarna är särskilt populära och mycket tunna, vilket gör att komforten och känsligheten är extremt hög. Våra vinylhandskar är bekvämt förpackade i lådor om 100 stycken och är snabba och enkla att ta med sig.

Både vinyl- och latexhandskar finns i pulveriserad och pulverfri version. Pulveriserade engångshandskar är särskilt lätta att ta på, medan icke-pulveriserade varianter är idealiska för allergiker.

PE engångshandskar är en billig lösning för enkla arbetsuppgifter. PE engångshandskar är tillverkade av ett flexiblen termoplastiskt material och är en optimal skyddshandske för enkla och korta arbeten, där engångshandskar inte är särskilt ansträngda.

För veterinärt bruk finns särskilt långa handskar. Veterinära engångshandskar handskar av PE-plast. VETtop engångshandske med axelskydd skyddar axel, armhåla och bröst och är därför idealisk för veterinären.

Hur väljer jag rätt skyddshandskar för mina behov?

Engångshandskar i latex, vinyl, PE och nitril för olika användningsområden.

Engångshandskar finns i olika material, t.ex. latex, vinyl, nitril och PE, där varje material är särskilt lämpligt för olika användningsområden.

Här hittar du en praktisk översikt över olika medicinska engångshandskar och deras användningsområden:

Översiktöver engångshandskar:

Engångshandskar i latex - beprövade medicinska undersökningshandskar

Engångshandskar i latex är och förblir de klassiska medicinska skyddshandskarna. Engångshandskar i latex har optimala egenskaper för arbete inom den medicinska sektorn och fungerar därför som ett vanligt skydd för händerna inom sjukvården.

Latexhandskar har en utmärkt elasticitet med ett extremt bra grepp och en behaglig komfort. Tack vare den bevarade höga känselförmågan kan även fint arbete utföras exakt med en kirurgisk handske. De rekommenderas dock inte för personer med latexallergi.

Engångshandskar av nitril - Innovativt material och bra alternativ för allergiker

Om du skulle behöva engångshandskar som också tål kemikalier har vi Engångshandskar av nitril i vårt sortiment, som dessutom uppfyller den lagstadgade standarden EN 374 och därmed är lämpliga för hantering av kemikalier .

Nitrilhandskar är en utmärkt lösning för krävande uppgifter som kräver hygieniskt sterilt arbete och är bättre lämpade som latexersättning än vinylhandskar. Nitrilhandskar har en liknande materialstabilitet som latexhandskar och ger ett extremt bra grepp tack vare de grova fingertopparna. Detta innebär att engångshandskarna kan användas utmärkt för exakt precisionsarbete.

Vinylhandskar för engångsbruk - Billiga engångshandskar för korta arbetsuppgifter.

För allergiker är latexfria handskar, t.ex. vinylhandskar, särskilt lämpliga. Engångshandskar av vinyl är mycket billiga och tunna, så de kan bäras bekvämt. Greppet och känselkänslan är också mycket bra med vinylhandskar för engångsbruk. Vinylhandskar för engångsbruk lämpar sig för lätta hygieniska tillämpningar där engångshandskarna inte är särskilt belastade, eftersom de inte är särskilt rivfasta.

Både vinyl- och latexskyddshandskar finns i pulveriserad och pulverfri version. Pulveriserade engångshandskar är särskilt lätta att ta på, medan icke-pulveriserade varianter är idealiska för Allergiker.

PE engångshandskar - Hög hudkompatibilitet för enkla och kortvariga tillämpningar

För enkelt arbete är det inte alltid nödvändigt att bära högprisprodukter. En enkel och praktisk lösning erbjuds av PE-handskarsom kan användas optimalt inom olika användningsområden. PE-handskar är särskilt hudvänliga, billiga och ger ett effektivt skydd mot alkoholer, syror och fetter. PE engångshandskar är särskilt lämpliga för enkla och korta tillämpningar, men inte för längre tillämpningar som kräver ett högt grepp och precision.

Engångshandskar i TOP-kvalitet i Agrarzone:s nätbutik för skyddskläder

Engångshandskarna i Agrarzone:s nätbutik är alla testade enligt EN 455 och EN 374, EU-direktiven för medicinska handskar för engångsbruk. Detta innebär att våra engångshandskar kan användas överallt inom hälso- och sjukvården och i många andra branscher.

I kategorin Engångshandskar hittar du engångshandskar av olika material för alla vanliga medicinska tillämpningar. Upptäck det stora sortimentet, hitta lämpliga engångshandskar och beställ din personliga skyddsutrustning bekvämt hemma med några få musklick.

Du har redan hittat rätt engångshandskar och behöver fortfarande fler produkter från området desinfektion och hygien? Då bör du ta en titt på kategorin Veterinärmedicin kategori. Här kan du köpa många andra produkter förutom engångshandskar, med vilka du kan säkerställa hygienen i det dagliga arbetet.

Ytterligare tillbehör för din personliga skyddsutrustning

Många yrkesverksamheter gör det nödvändigt att använda personlig skyddsutrustning (PPE). Oavsett om det är på en byggarbetsplats, inom industrin eller inom jordbruket: Med personlig skyddsutrustning skyddar du dig mot alla risker för din säkerhet och hälsa.

På Agrarzone hittar du ett omfattande utbud av skyddsutrustning av hög kvalitet som du kan använda för att skydda dig effektivt i alla situationer:

Dina fördelar i Agrarzone butiken

Gratis retur: Detta gäller alla paketförsändelser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera fraktvaror inom 30 dagar. Kostnaderna för returen med expediering ska dock betalas av kunden.

Ingen risk tack vare 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti: Om den köpta fjäderfäprodukten trots allt inte är rätt för dig kan du returnera varan till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange någon anledning. Vi kommer då att återbetala hela köpesumman.

Alla produkter uppfyller de lagstadgade säkerhetsnormerna: All vår jordbruksutrustning testas av lagstiftaren. Alla elektrifierbara produkter, t.ex. stängsel och nät för betesmarker, är säkra för människor och djur. Detta garanteras genom att vi följer de lagstadgade säkerhetsnormerna.