Ekologiskt fjäderfäfoder

Vårt högkvalitativa ekologiska premiumföda för fjäderfä uppfyller de höga kraven på ekologisk djurutfodring och är det optimala basfodret för alla fjäderfäraser. Våra varumärken Leimüller och Göweil produceras direkt i Österrike och övertygar genom regionalitet, GMO-fri kvalitet och en artanpassad sammansättning som smakar bra för alla fjäderfän.

Hos Agrarzone hittar du ett omfattande urval av ekologiskt fjäderfäfoder av hög kvalitet för alla fjäderfä. Oavsett om det handlar om hönsfoder för värphöns, slaktkycklingar eller kalkoner, kalkoner eller pärlhöns, är vårt ekologiska fjäderfäfoder optimalt anpassat till behoven hos ras- och gårdsfjäderfä och ger fjäderfäna alla värdefulla näringsämnen som de behöver för ett vitalt liv.

Har du några frågor om fodervalet eller behöver du regelbundet större mängder ekologiskt fjäderfäfoder? Skriv till oss via vårt kontaktformulär eller kontakta oss via telefon, chatt eller Whatsapp - vi hjälper dig gärna eller ger dig ett individuellt erbjudande.

Är du ännu inte en stamkund? Prova vårt ekologiska foder och låt oss övertyga dig om de utmärkta resultaten!

Ekologiskt fjäderfäfoder i en översikt:

 • För kycklingar, kalkoner, kalkoner och andra vilda och speciella fjäderfän.
 • Fullfoder för fjäderfä
 • Certifierad för ekologiska gårdar
 • Garanterat GMO-fri
 • Stärker det regionala jordbruket
 • Noggrant rengjord flera gånger
 • Miljövänlig förpackning i rivfast säck

Köp ekologiskt kycklingfoder av hög kvalitet - livskraftiga värphöns och framgångsrik kycklinguppfödning

Oavsett om det handlar om goda värpningsförmågor, gödning av fjäderfä eller säker och kontrollerad kycklinguppfödning - vårt kycklingvänliga och balanserade ekologiska kycklingfoder har använts framgångsrikt i många år av kycklinguppfödare, ekologiska kycklinggödare och privata fjäderfäuppfödare. Hos oss hittar du kycklingfoder för alla användningsområden!

Hälsosam fjäderfäuppfödning och kycklinguppfödning från dag ett

Hälsosam och artanpassad ekologisk uppfödning av fjäderfä är särskilt viktig för de unga kycklingarnas senare utveckling. Upp till 5-6 levnadsveckor rekommenderar vi vår Göweil Organic Wild Chicken Starter. Det högkvalitativa ekologiska uppfödningsfodret med många näringsämnen, mineraler, vitaminer och grundämnen säkerställer optimal näring för kycklingkycklingarna från dag ett. Organismen och fjäderdräkten kan utvecklas optimalt tack vare vår kycklingstartare.

När kycklingen är fem veckor gammal och har vuxit till en hönsunge har den andra näringsbehov. Därför bör även hönsens foder bytas ut. Göweils ekologiska hönsfoder från och med den sjätte och sjunde veckan är nu det optimala fjäderfäfodret för unga värphöns. Det högkvalitativa fjäderfäfodret från Österrike är ett fullfoder av ekologisk kvalitet. För att undvika salmonella är hönsens uppfödningsfoder granulerat och hygieniserat.

Vårt tips: För hobby-vaktelhållare lämpar sig fodret även utmärkt för uppfödning av värpande vaktlar. Så snart de första äggen har lagts kan du tryggt övergå till Göweil värphönsfoder.

 

Premiumkvalitetsfoder för värphöns - För starka skal och gula äggulor

Vackra gula äggulor och starka äggskal är vad du får med vårt certifierade ekologiska Göweil ekologiska värphönsfoder. Du kan redan se den höga kvaliteten på färgen på fodret och även på äggen. Premiumfodret för kycklingar uppfyller därmed de höga krav som ställs på ekologiskt foder.

Foder för gödning av fjäderfä - gott om energi och näringsämnen för de dagliga behoven.

Mättande fjäderfä ställer mycket speciella krav på fjäderfäfoder. För starkt växande, friska och livskraftiga kycklingar måste gödningsfodret ge tillräckligt med energi och täcka det dagliga behovet av näringsämnen, mineraler, vitaminer och spårämnen. Upp till 5-6 levnadsveckor rekommenderar vi vår Göweil Bio Wild Chicken Starter som anges ovan. Detta högkvalitativa slaktkycklingfoder ger unga fjäderfän alla de näringsämnen de behöver för en sund och snabb tillväxt.

Göweils foder Wildhendlmast är optimalt från den sjätte livscykeln till slaktmognad. Pemium-fjäderfodret uppfyller de höga kraven på ekologiska gårdar och är det idealiska fullfoderet för slaktkycklingar. Oavsett om du göder kycklingar, kalkoner eller fjäderfä - vi har fjäderfäfoder för alla åldrar och raser!

 

Hälsosamt kalkonfoder och fjäderfäfoder för produktiva fjäderfän, vildfåglar och specialfjäderfän.

För unga kalkonkycklingar rekommenderar vi Göweil Organic Turkey Chick Starter. Det utvalda uppfödningsfodret för kalkonkycklingar tillgodoser kalkonungarnas särskilda behov under de första levnadsveckorna och förser kycklingarna med många vitaminer, mineraler, näringsämnen och spårämnen.

När kalkonkycklingen har vuxit till en kalkonunge är Göweils ekologiska kalkonfoder det rätta kalkonfodret. Det högkvalitativa kalkonfodret i ekologisk kvalitet stöder avsevärt tillväxten hos de unga fjäderfäna tack vare dess värdefulla ingredienser.

Vårt Leimüller Organic Poultry Grain Feed 3 Grain är optimalt för alla fjäderfän på gården, vilda fjäderfän och specialfjäderfän. Grundfodret för många fjäderfäraser har rengjorts flera gånger och lämpar sig utmärkt som fjäderfäfoder. Produkten omfattas av strikta krav på ekologisk kvalitet. Tack vare den exakta kvalitetskontrollen och flera noggranna rengöringar får fjäderfäfodret den kvalitet som krävs för att uppfylla de högsta kraven på djurfoder.

Varumärket Leimüller har stått för "Naturligt ren med ansvarsfullhet" sedan 1609.

Högsta foderkvalitet genom stränga kvalitetskontroller och urval av råvaror - Naturligtvis garanterat GMO-fritt!

Leimüller är ett traditionellt familjeföretag och har stått för högkvalitativt och hållbart djurfoder sedan 1609. Leimüllers kvarn garanterar högsta kvalitet enligt mottot "Naturligt ren med ansvarsfullhet" (ren natur med ansvar). EVIT Leimüllers foder produceras med omsorg i företagets egen produktionsanläggning, kontrolleras och endast de bästa ingredienserna används. Åratal av erfarenhet av foderproduktion garanterar djurfoder som är perfekt anpassat till djuret.

Leimüllers högkvalitativa foderblandningar bygger på ett strikt urval av råvaror. Strikta kvalitetskontroller i vårt eget laboratorium och hos externa kontrollorgan garanterar en ständigt hög foderkvalitet. Under produktionen passerar alla råvaror genom särskilda reningssteg som är anpassade till respektive råvara.

Leimüller EVIT-foder innehåller inga genetiskt modifierade råvaror. De strikt kontrollerade råvarorna kommer huvudsakligen från inhemska jordbrukare. Råvaror som inte växer i Österrike köps uteslutande från erfarna partner som vi har haft ett gott och förtroendefullt samarbete med under många år

Göweil Mühle - BIO-foderblandning och BIO-kvarn

Göweil tillverkar ekologiskt foderblandningar av hög kvalitet och är känt för sitt högkvalitativa premiumfoder.

Göweils premiummärke Göweils foder produceras enligt de senaste rönen och strikta riktlinjer. Det ekologiska fodret produceras i Övre Österrike i företagets egen kvarn enligt standarden "Bio Austria Futter" (riktlinjer från Österrikes ekologiska förening). Med Göweils djurfoder kan du och ditt husdjur alltid vara säkra på att du inte lämnar utfodringen åt slumpen.

 • Högkvalitativt foder enligt de senaste rönen och strikta riktlinjer.
 • Decennier av erfarenhet sedan 1952
 •  Ekologiskt premiumfoder som är certifierat enligt standarden "Bio Austria Futter".

Översikt över ekologiskt foder på Agrarzone:

 • Ekologiskt rakt foder
 • Ekologiskt ankfoder
 • Ekologiskt fiskfoder
 • Ekologiskt fjäderfäfoder
 • Ekologisk hundmat
 • Ekologiskt hästfoder
 • Ekologiskt foder för nötkreatur
 • Ekologiskt foder för får
 • Ekologiskt foder för getter
 • Ekologiskt grisfoder
 • Ekologiskt foder för vaktlar

Transport av ekologiskt fjäderfäfoder - köp ekologiskt kycklingfoder online och få det bekvämt levererat:


Vi skickar vårt fjäderfäfoder över hela Europa i miljövänliga och rivningsbeständiga papperspåsar som packas i robusta transportlådor med dubbla väggar. Våra korta leveranstider hjälper dig att alltid ha tillräckligt med färskt fjäderfäfoder i lager och du får hönsfodret bekvämt hemifrån.

 

Dina förmåner i Agrarzone-butiken:

Gratis retur: Detta gäller alla paketleveranser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera fraktvaror inom 30 dagar. Kostnaderna för returen med eftersändning ska dock bäras av kunden.

Ingen risk tack vare 30-dagars öppet köp: Om den köpta produkten trots allt inte är rätt för dig kan du returnera varan till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange någon anledning. Vi kommer då att återbetala hela köpesumman.