Dunlop Gummistövlar - Arbetsstöveln för varje utmaning

Dunlops förstklassiga gummistövlar och säkerhetsstövlar är perfekta för det dagliga arbetet. De certifierade säkerhetsstövlarna erbjuder optimalt skydd mot eventuella faror i arbetet, t.ex. på byggarbetsplatsen eller i stallet. En Dunlop-stövel är därför den optimala säkerhetsstöveln för jordbruk, konstruktion, gas, olja och gruvdrift samt för livsmedelsindustrin.

Dunlop-kvalitetsstövlar - utvecklade, producerade och testade

Dunlop Protective Footwear utvecklar och tillverkar alla skyddsskor själva och kan därför påverka alla processer. Trots det tilltalande och praktiska utseendet ligger den verkliga skillnaden i Dunlop-gummistövlar gömd på insidan. Materialets sammansättning är speciellt anpassat för varje tillämpning och ger därmed de bästa arbetsförhållandena och ett optimalt skydd.

Komfort och säkerhet inom jordbruket - gummistövlar för 7 dagar i veckan

Jordbruket innebär långa dagar i kalla, våta och smutsiga förhållanden. I ladugården, på gården eller i hagen finns det en ständig risk för att halka, falla eller på annat sätt skada sig. Dunlop-gummistövlar hjälper till att minimera dessa faror. Bekvämligheten är särskilt viktig när stövlarna bärs 7 dagar i veckan.