Deuka-foder kan nu också köpas online i Österrike till låga priser

I vår Deuka-butik hittar du populära och beprövade Deuka-foder för fjäderfä, gnagare och hästar till förmånliga priser. Vi skickar alla Deuka-foder till Sverige inom 3-4 dagar. Deuka-flöden förbättras tillsammans med våra kunder. Denna strävan efter hög kvalitet leder till hållbara utfodringsframgångar. Därför har deuka rätt att erbjuda produkter som är:

  • på bästa sätt täcka djurens näringsbehov
  • säkerställa en ständigt hög kvalitet
  • åtföljas av utfodringsråd som är skräddarsydda för den enskilda kundens behov
  • är tillgängliga till ett rimligt marknadspris

Deuka fjäderfäfoder - beprövat i generationer

Om ett Deuka fjäderfäfoder innehåller termen "all-Mash" i sortbeteckningen är sorten ett helfoder. Recepten för fullfoder är sammansatta på ett sådant sätt att de kan förse djuren med alla nödvändiga näringsämnen och aktiva substanser när de utfodras ensamma. En kompletterande utfodring med t.ex. spannmål eller brödrester är inte nödvändig och rekommenderas inte.

Deukanin - Mat för den "vinnande" gnagaren

Rätt mat för gnagare vid rätt tidpunkt - kaninens prestanda och hälsa bestäms på ett avgörande sätt av maten och utfodringen. Deukanin-programmet står för en balanserad och naturlig kost för dina kaniner. Alla fodertyper är optimalt anpassade till näringsbehovet i de olika prestations- och livsfaserna genom ett noggrant urval av råvaror.

Deukavallo - naturligt bra hästfoder

I över 40 år har Deuka tagit hand om din hästs välbefinnande. Incitamentet ligger i att producera hästfoder enligt de högsta kvalitetsstandarderna. I detta syfte står Deukavallo i ständig kontakt med universitetens och veterinärhögskolornas institut för djurfoder. Foder efter din hästs behov! Individuella situationer kräver individuella lösningar. Oavsett om det är en fritids-, sport- eller avelshäst, en hoppfull yngling eller en erfaren senior: Deukavallo erbjuder rätt foder för varje häst!