CEECOACH - Trådlös kommunikation för ridsport och friluftsliv

Träna med CEECOACH för ännu bättre och effektivare träning! CEECOACH säkerställer tydlig och begriplig trådlös kommunikation även i närvaro av starkt bakgrundsbrus och över långa avstånd tack vare utmärkt röstkvalitet och ger större rörelsefrihet än någonsin tidigare tack vare stöd för Bluetooth-headsets.

De innovativa kommunikationssystemen från CEECOACH kopplar samman ryttare och friluftsutövare även där det inte finns några mobiltelefonnät. Med enastående röstkvalitet, idiotsäker drift och den senaste Bluetooth-anslutningen kan du försäkra dig om att du har en CEECOACH för ännu effektivare träningstimmar, bättre kommunikation sinsemellan och ökad säkerhet för hela gruppen.

CEECOACH är idealisk för individuella ridlektioner och grupplektioner. Ridlärare och ridelever bär trådlös kommunikation eller ett headset som de kan kommunicera med. CEECOACH kan användas inte bara för ridning utan även för andra sportaktiviteter som cykling, skidåkning, vandringsturer, idrottsskolor eller för trådlös kommunikation på byggarbetsplatser.

Alla fördelar med CEECOACH på ett ögonblick:

 • Utmärkt röstkvalitet: Även i närvaro av starkt bakgrundsbrus och över långa avstånd säkerställs CEECOACH tydlig och begriplig trådlös kommunikation.
   
 • Perfekt för individuell träning eller gruppträning: Tack vare den senaste Bluetooth-tekniken kan 2 till 6 användare prata med varandra och på så sätt öka träningsframgången på ett hållbart sätt.
   
 • Mer tillförlitliga än vanliga radiosystem: Tack vare CEECOACH får du en störningsfri Bluetooth-anslutning på ett avstånd på upp till 500 meter, oberoende av smartphones eller mobilnätverk.
   
 • flexible RolLENZuweisung: Varje CEECOACH Enheten kan enkelt definieras som en moderator eller deltagare. Det finns alltså inga särskilda sändar- eller mottagaranordningar och grupperna kan enkelt anpassas.
   
 • Full-Duplex-teknik: Kommunikationen är alltid öppen för moderator och deltagare. Detta gör det möjligt för båda sidor att tala och lyssna. Kommunikation har aldrig varit så enkelt!
   
 • Parallell träning möjlig: Om CEECOACH-enheterna är anslutna till varandra kan frekvensöverlappningar inte längre förekomma. På så sätt kan flera grupper träna parallellt utan problem.
   
 • Lätt att använda: Tack vare tre stora knappar är CEECOACH mycket lätt och intuitivt att använda. Tack vare den vågformade konstruktionen kan CEECOACH användas även med handskar på och utan att titta.
   
 • Alla enheter i CEECOACH-serien är kompatibla: Det spelar ingen roll om CEECOACH 1 eller . CEECOACH 2Alla enheter kan anslutas till varandra utan Problem.

I 3 frågor till det perfekta kommunikationssystemet från CEECOACH

Fråga 1: Trådbunden enhet eller trådlös Bluetooth-enhet?

CEECOACH 1 är den idealiska WAHL för dem som inte behöver ett Bluetooth-headset. Den bygger på samma teknik som CEECOACH 2 och kan enkelt anslutas till andra generationens enheter med den senaste programvaran.

CEECOACH 2 ger ännu bättre trådlös kommunikation vid ridträning och ger mer rörelsefrihet än någonsin tidigare tack vare stödet för Bluetooth-headsets. Med CEECOACH 2 kan upp till 6 användare prata med varandra på ett avstånd på upp till 500 meter.

Fråga 2: Headset för daglig användning eller krävande miljöer?

God röstkvalitet och enkel hantering gör att Jabra Boost till en populär följeslagare i vardagen. Liten, smal, modern och enastående prestanda: Med upp till 9 timmars samtalstid och ett års standby-tid tack vare den nya Power Nap-funktionen kan du prata hela dagen utan att oroa dig för batteriet. Med den dubbla USB-adaptern kan du enkelt ladda upp till två enheter i bilen.

Den Jabra Stål har däremot utformats för extrema miljöförhållanden och är ett särskilt motståndskraftigt Bluetooth-headset i robust industriell kvalitet som är avsett för hantverkare och ryttare. Oavsett om det är vind eller omgivande buller, damm, jord, smuts eller vatten - Jabra Steel sviker dig inte och garanterar en tydlig röstkvalitet. Tre olika fästen ger optimal komfort och ett säkert grepp under idrottsaktiviteter. Dessutom är Jabra Steel-hörlurar stöttåliga och tål ett fall från hög höjd.

Fråga 3: Vill du utöka CEECOACH:s kommunikationssystem?

Våra CEECOACH-kommunikationssystem är praktiskt taget tillgängliga som en uppsättning för två användare. Om du vill lägga till en användare kan våra CEECOACH-träningsenheter praktiskt taget utökas med ytterligare en CEECOACH Single Set. På så sätt kan upp till 6 användare prata med varandra över ett avstånd på upp till 500 meter och på så sätt öka träningsframgångarna på ett hållbart sätt.

Praktiska tillbehör för ditt CEECOACH-kommunikationssystem

 • Utomhussats för CEECOACH 1 och 2Med en utomhusutrustning kan CEECOACH Generation 1 och 2-enheterna nu användas ännu flexieffektivare - särskilt när det blir blött eller särskilt dammigt. Vår utrustning för utomhusbruk består av två vattentäta skyddsöverdrag med kardborreband för fastsättning och vattenavvisande headset (Jabra Active) samt ytterligare vindskydd.
   
 • CEECOACH förvaringsväskaTransportväskan för upp till fyra CEECOACH-enheter ger tillräckligt med utrymme för ytterligare tillbehör och garanterar en säker, väl vadderad transport. Väskan har två justerbara fack, en dragkedja och ett bärhandtag. Många av våra CEECOACH-kommunikationssystem kan också köpas som ett praktiskt set med en matchande bärväska.
   
 • CEECOACH förvaringsväska: Förvaringsväskan ger tillräckligt med förvaringsutrymme för upp till sex CEECOACH-enheter och garanterar praktisk och säker transport. Väskan skyddar mot damm och vattenstänk och är därför särskilt lämplig för större grupper samt rid- och skidskolor.
   
 • CEECOACH ersättningsbältesklämmaVåra CEECOACH-modeller levereras alltid med en praktisk bältesklämma som kan glidas på CEECOACH-enheten och fästas i bälteshållaren. Om bältesklämman är trasig eller om du har tappat bort den kan du köpa en praktisk ersättningsbältesklämma här.

Skillnader mellan CEECOACH 1 och CEECOACH 2:

CEECOACH 1 utvecklades uteslutande för användning med trådbundna hörlurar. CEECOACHs headset med huvudband garanterar en bra passform på örat. Detta gör att du kan cykla utan problem även i snabbare tempo. Fördelen med CEECOACHs trådbundna headset är att de inte behöver laddas separat, eftersom de inte har något eget batteri.

CEECOACH 2 kan däremot användas med trådbundna stereoheadsets och trådlösa Bluetooth-headsets. Tillbehören till CEECOACH 2 Kit Duo innehåller också två trådbundna stereoheadsets. Detta är särskilt praktiskt om batteriet i ett Bluetooth-headset tar slut under ridträningen. I det här fallet kan ett trådbundet headset användas tillfälligt och träningen kan fortsätta utan problem.

CEECOACH 1 och CEECOACH 2 kan lätt användas tillsammans, men alla enheter måste ha samma programversion.

Köp CEECALM - lugnande medel för hästar online

CEECALM är en unik lugnande apparat som använder akustisk stimulans för att slappna av hos hästar och minska stressymptom. CEECALM lugnar vid transport och lastning eller minskar stressen vid veterinärundersökningar - CEECALM ger mer balanserade djur och avslappnade hästägare.

CEECALM är särskilt lämplig för följande tillämpningar:

 • Acklimatisering till ny omgivning eller ny ägare
 • Lugnande under transport och lastning
 • Minskning av stress vid veterinärundersökningar
 • Distraktion när hästarna skiljs åt
 • Allmän avslappning i det stabila
 • Förebyggande av ångest, t.ex. vid åska.

CEECALM är en helt ny metod när det gäller praktiska lösningar för att hantera din häst. CEECALM har testats och vidareutvecklats under veterinär tillsyn och använder riktad akustisk stimulans för att främja avslappning hos hästar och minska spänningen i stressiga situationer. Den producerar naturliga ljud som har en lugnande effekt på hästar och kan användas nästan var som helst.

Dina förmåner i Agrarzone butiken

Gratis retur: Detta gäller alla paketförsändelser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera fraktförsända varor inom 30 dagar. Kostnaderna för returen med expediering ska dock betalas av kunden.

Ingen risk tack vare 30-dagars öppet köp: Om den köpta fjäderfäprodukten trots allt inte är rätt för dig kan du returnera varan till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange någon orsak. Vi kommer då att återbetala hela köpesumman.

Alla produkter uppfyller de lagstadgade säkerhetsnormerna: All vår jordbruksutrustning testas av lagstiftaren. Alla elektrifierbara produkter, t.ex. stängsel och nät för betesmarker, är säkra för människor och djur. Detta garanteras genom att de lagstadgade säkerhetsnormerna följs.