CASCO ridhjälmar för alla åldrar

CASCO är ett familjeföretag som sedan starten 1989 har följt principen att producera högkvalitativa produkter med en unik design. Denna princip är viktig för CASCO.

Idag är CASCO ett av de ledande företagen inom utveckling och tillverkning av förstklassiga hjälmar och glasögon. Förutom de designkoncept som genomförs in i minsta detalj fokuserar CASCO på förbättringar. På utvecklings- och produktionsanläggningen i Satu Mare läggs mycket tid och engagemang på att utveckla lösningar som gör ridhjälmar så säkra, bekväma och flexibla som möjligt. Detta har resulterat i ett stort antal patent och utmärkelser.

Utdelad för:

  • Hög kvalitet
  • Design
  • Användningsvänlighet
  • Ergonomi
  • och mycket mer...

Made in EU - högsta kvalitet och produktsäkerhet

Utöver arbetet med produkterna tar CASCO stort ansvar. Företaget har medvetet valt att tillverka alla produkter i Europa. Detta gör det möjligt för CASCO att garantera en konstant hög kvalitet och goda arbetsvillkor för sina anställda. Försäljning och service styrs från Bretnig i Tyskland.

Naturligtvis omfattas alla våra produkter av de europeiska säkerhetsnormerna och en ständig produktövervakning av certifierade organisationer. CASCO är ISO-certifierad, vilket garanterar kvalitetskontroll i varje enskilt produktionssteg.

Precis i närheten av den familjeägda fabriken i Satu Mare startade företaget ett djurhem och har sedan dess finansierat det med egna medel. CASCO stöder också aktivt populär- och tävlingsidrotter. Många toppidrottare väljer CASCO vid olympiska spel, världsmästerskap och europeiska tävlingsserier inom vinter-, cykel- och ridsport.