AKO - mer än bara ett stängselmärke!

AKO har mer än 70 års erfarenhet av utrustning för elstängsel och konstruktion av stängsel för betesmarker. Förutom det konventionella sortimentet, som består av stängselstolpar, isolatorer, grindkomponenter, stängselnät, ledarmaterial och tillbehör, hittar du rätt utrustning för varje användningsområde! För att hjälpa dig att välja rätt stängselutrustning har sortimentet delats in i olika kriterier.

  • Alla elstängselaggregat är "Made in Germany" på den tyska fabriken i Wangen im Allgäu
  • 3 års garanti på alla AKO elstängselaggregat
  • Internt utvecklingsteam för vidare AKOs nyutveckling av tekniken för anordningar.
  • 100 % kvalitetskontroll - varje AKO elstängsel testas individuellt för funktion och prestanda

AKO Classic - Prisvärda elstängselaggregat för nybörjare

De prisvärda instegsapparaterna är utformade för standardstängsel och erbjuder förutom en effektiv prestanda även en solid utrustning. Staketets funktion kan styras via en kontrollampa för enheten eller staketet.

AKO Premium - Elstängselaggregat med praktiska funktioner

AKO:s premium elaggregat har digitala displayer som gör det enkelt att läsa all viktig information om enheten och häktningssystemet. De mest kraftfulla enheterna möter de högsta kraven. Långa stängsel och svåra förhållandena är inget problem för dessa aggregat. Dessutom har enheterna en intelligent anpassning till staketets tillstånd och larmfunktionerna garanterar högsta möjliga säkerhet för människor och djur.

AKO Expert - Elstängselaggregat för fullständig kontroll

LED-skärmarna på Expert-elvärmarna gör det enkelt att visuellt kontrollera den aktuella statusen för värn och utrustning med en snabb överblick. Anordningarna för elstängsel fungerar med hög utgångseffekt för krävande och långa stängsel. Den goda utrustningen garanterar hög flexibilitet i användningen.

Förutom de vanliga kategorierna finns det också Duo enheter Classic (12V/230 V) och elstängselaggregat Solar att köpa i vår butik.