Returnera

Instruktioner för retur av en beställning från Agrarzone

Vill du returnera din beställning till oss? Här hittar du all information om returförfarandet.

Returnering


Inom 30 dagar efter mottagandet av beställningen kan du returnera nya varor till oss utan att ange några skäl. När du skickar tillbaka paket får du en gratis returetikett från oss via post, så att du inte behöver betala något för returfrakten. Köparen ansvarar dock för returfraktkostnaderna. Varorna måste vara kompletta, visa inga tecken på användning och returneras i originalförpackningen. Om du vill byta ut varan eller ersätta den med något annat, gör en ny beställning.

Reklamation


Om någon av de levererade varorna har ett fel eller är defekt, vänligen kontakta oss i förväg per post eller telefon. Vi hjälper dig snabbt och strävar efter en tillfredsställande lösning!

Kundservice Österrike: Tel.: +43 7746 28582, Mail: [email protected]

Kundservice Tyskland: Tel.: +49 8034 5099102, Mail: [email protected]

Instruktioner för retur


  1. Registrering av varan: Kontakta oss per post och registrera returen. Vi skickar omedelbart en förbetald DPD-etikett för retur. Då kan du skicka tillbaka paketet till oss utan fraktkostnader.
  2. Förpackning av varan: Lägg varan och en kort anteckning om att paketet returneras i originalkartongen och fäst returetiketten på det förseglade paketet så att den är väl synlig. Om det behövs, säkra förpackningens innehåll väl med fyllnadsmaterial.
  3. Skicka in varan: Posta paketet i närmaste DPD-paketbutik.

Observera: Spara paketlappen eller fraktbekräftelsen så att vi kan kontakta den ansvariga transporttjänsten vid eventuella problem.

Återbetalning


Så snart paketet har scannats av oss som en retur får du en kort information per post. Köpesumman återbetalas till dig omedelbart. Vi ber om förståelse för att återbetalningen - beroende på mängden returer - kan ta upp till 14 dagar.

Kategorier:

Weidezaun kaufen | Stall & Hof Zubehör kaufen | Futtertrog kaufen | Tiertränke kaufen | Heuraufe kaufen | Schermaschine kaufen | Ungezieferschutz kaufen | Futter kaufen | Bio Futter kaufen