Återvinningshögen

  • Rödsäkra återvinningspålar av särskilt hållbar plast
  • Stabilt även i mjuka jordar tack vare ett kördjup på 60 cm.
  • Idealisk för användning året runt och för fasta staket.
  • Bearbetning (skruvning, sågning, borrning eller spikning) möjlig

Vad är en återvinningsinsats?

En återvunnen stolpe är en staketstolpe som är tillverkad av återvunnen plast. Dessa stakar är särskilt robusta och hållbara.

Därför används återvunna stakar oftast för permanenta staket som ska stå på plats året runt och inte tas ner under vintern.

Tack vare den lätta konstruktionen och den enkla bearbetningen (skruvning, sågning, borrning eller spikning) är de här stolparna också idealiska som linjestolpar (=stolpar mellan hörnstolpar).

I vilka situationer är en återvinningsstation lämplig för mig?

Din mark är mycket mjuk: Återvinningsstolpar är vanligtvis förankrade 60 cm djupt i marken och ger den nödvändiga stabiliteten i mjuk mark. Tack vare det rötbeständiga och grundvattenneutrala materialet är denna djupa förankring möjlig utan problem. Stängselstolpen kan inte ruttna under jord eller förorena grundvattnet.

Du vill kunna justera och redigera dina staketstolpar: Om du vill förkorta dina staketstolpar eller fästa viss utrustning på dem är en återvunnen stolpe idealisk. Plastmaterialet är lätt att anpassa till dina behov. Eftersom materialet inte splittras även om det går sönder är risken för att du ska skadas när du arbetar med det minimal.

Du letar efter stängselstolpar för betesmarker som kommer att hålla länge: Återvunna stolpar är rötbeständiga och mycket motståndskraftiga mot oljor, syror, baser och andra "aggressiva" vätskor. Därför är återvunna stolpar ett mycket bra alternativ till traditionella trästolpar.

Dessa tillbehör är användbara med återvunna stolpar

Koppling för betesstängsel: Beroende på ledarmaterialet behöver du en lämplig koppling för elstängsel för att koppla ihop dessa delar av stängslet.

Markering av betesstängsel: En jordning är en säkerhetsmekanism som vid en nödsituation avleder överspänning till marken.

Isolatorer för betesstängsel: För att förhindra oönskade spänningsfall i ditt elstängsel måste isolatorer installeras på alla återvinningsstolpar.

Betesmarkstängsel Ledarmaterial: För att ditt betesstängsel ska vara elektrifierat måste ledarmaterial (trådar, rep, band eller strängar) spännas mellan varje återvinningsstolpe.

Anordning för betesstängsel 230V: Om du har tillgång till ett eluttag är ett 230V elstängsel det bästa alternativet WAHL för att driva ditt elstängsel.

Elstängsel 12V: Om du inte har tillgång till ett eluttag räcker ett 12 V elstängsel för att ge tillräckligt med ström till ditt elstängsel.

Dina förmåner i Agrarzone butiken

Gratis retur: Detta gäller alla paketleveranser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera fraktvaror inom 30 dagar. Kostnaderna för returen med expediering ska dock betalas av kunden.

Ingen risk tack vare 30-dagars öppet köp: Om ditt köpta elstängsel inte är rätt för dig trots allt kan du returnera enheten till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange någon anledning. Vi återbetalar då hela inköpspriset.

Alla produkter uppfyller de lagstadgade säkerhetsnormerna: All vår jordbruksutrustning är certifierad av lagstiftaren. Alla elektrifierade produkter, t.ex. stängsel eller nät för betesmarker, är säkra för människor och djur. Detta garanteras genom att de lagstadgade säkerhetsnormerna följs.

Endast produkter från välrenommerade österrikiska eller tyska tillverkare: Tack vare den höga kvaliteten finns det färre defekter och du behöver mindre underhåll. Om du räknar över flera år sparar du pengar på slutresultatet.