Köp spadar, foderspadar och gödselspadar online på Agrarzone

En spade är en del av den grundläggande utrustningen på varje gård. Oavsett om det är spadar för arbete i ladugården, på gården eller i trädgården - på Agrarzone hittar du ett brett utbud av aluminiumspadar, spannmålsspadar, snöspadar, sandspadar, foderspadar, gödsel- och vattenspadar för vardagligt bruk.

WAHL Om du driver en gård eller genomför ett nytt trädgårdsarbete behöver du robusta verktyg av hög kvalitet: På Agrarzone hittar du ett brett utbud av spadar, gödselspadar och vattenskopor för detta ändamål, som imponerar med sitt högkvalitativa utförande och utgör ett pålitligt och hållbart verktyg. Tack vare det stora sortimentet av olika spadar finns det på Agrarzone rätt spadmodell för varje projekt.

Översikt över spadar: Spadar på Agrarzone

 • Robusta verktyg för gård, stall, betesmark och trädgård
 • Snöspade, sandspade, foderspade, vattenskopa och mycket mer.
 • Högkvalitativt utförande och särskilt hållbart
 • Tillverkad av aluminium eller plast
 • Med eller utan stötfångarkant
 • Ingen risk tack vare 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Hur du hittar rätt spade för ditt projekt

Hög kvalitet Professionell Spade för daglig användning på gården och i stallet eller en Sandspade För att flytta jord, sand eller mjukt bulkmaterial - beroende på användningsområde skiljer sig de olika skovelmodellerna åt i storlek, form och material. Det innebär att du får en spade som är perfekt anpassad till ditt användningsområde.

På Agrarzone har vi följande spadar, gödselspadar och vattenspadar:

 • Alu-spade: För regelbundet arbete på gården, i stallet, på betesmarken och i trädgården. Praktiskt taget också utdragbart handtag tillgängliga.
   
 • Spannmålsspade och snöspade: För att flytta spannmål och röja snö från lastbilarna.
   
 • Sandspade: För transport av sand, grus, jord och andra lösa material.
   
 • Foderspade: Praktisk dosering av kraftfoder eller strö.
   
 • Gödselspade: Med en gödselskopa kan du göra dig av med gödseln på nolltid.
   
 • Gödsel- och vattenskopa: Smuts, gödsel, gödsel och vatten kan avlägsnas på ett tillförlitligt sätt med en gödsel- och vattenskopa.

Praktiska tillbehör för din spade:

 • Mistboy väggfäste: Praktiskt väggfäste för att förvara din gödselspade.
   
 • Reservspadehandtag: Om spadhandtaget är defekt kan handtagen på våra spadar bytas ut på nolltid.
   
 • Hink : Byggnadsavfall, trädgårdsavfall, spannmål eller foder kan fyllas i en praktisk hink med din spade för vidare Transport.

Hitta den bästa spaden med 5 frågor

Fråga 1: Behöver du en stadig spade för ditt dagliga arbete i ladan och på gården?

Om du regelbundet arbetar på gården eller i hagen bör du välja en spade med ett stabilt trähandtag. Robust aluminiumspade med ett robust trähandtag. Tillverkad av extra tjockt aluminium och utrustad med ett robust kvalitetshandtag i trä är en professionell aluminiumspade det perfekta verktyget för alla lantbrukare som värdesätter ett pålitligt och hållbart redskap.

Fråga 2: Utför du regelbundet jord- eller sandarbeten på betesmarken eller i trädgården?

Förflyttning av flera kubikmeter sand, jord, grus eller annat löst material kan göras bekvämt på kort tid med en lämplig sandspade . Hålet för grunden till det nya trädgårdsskjulet kan till exempel grävas på några timmar. För att du ska slippa mer arbete har vi på Agrarzone högkvalitativa Spadar i Frankfurt och Bayerska sandspadar.

Frankfurtspaden med ett hjärtformat blad används för att flytta sand, jord och mjukt bulkmaterial.

Den bayerska sandspaden lämpar sig också utmärkt för grus och fast underlag på grund av sin avsmalnande form. I den bakre änden av skovelbladet finns en stång som säkerställer att bulkmaterialet inte lätt kan glida av spaden över det bakre området.

Fråga 3: Tar du regelbundet bort gödsel från betesmarken och stallet?

Gödselspade MISTBOY är idealisk för att enkelt plocka upp och göra sig av med avföring, till exempel hästavföring eller hundbajs. Med den här praktiska gödselspaden med kratta kan du plocka upp gödsel utan att behöva böja dig ner. Gödselspaden är också idealisk för att rensa boxar och för hästtransportörer eller för snabb rensning av paddocken. För barn finns det Gödselspade MINI. Hinkens optimala storlek och handtagets höjd har utformats så att fyllnadsvolymen och bärkomforten är lämpliga för unga ryttare.

Tillsammans med en Spade för gödsel & gödselskjutare kan du också ta bort smuts, gödsel och snö från ojämna ytor inomhus på nolltid. Gödselpressen kan även användas som vattenpress eller foderpress och är därför ett oumbärligt verktyg för varje stall och gård.

Fråga 4: Flyttar du regelbundet spannmål eller vill du snöröja din gård på vintern?

En snöskyffel/kornskyffel är idealisk för dig som regelbundet transporterar stora mängder spannmål eller rensar din trädgård från snö under kalla dagar. Snöskyfflar & Spadar för spannmål är extra breda och tillverkade av ett lättviktigt material för att underlätta arbetet och vikten.

Om du regelbundet kör spannmål eller röjer snö är det bäst att välja en som är tillverkad av mer hållbar metall för att hålla emot slitage . Spade med bottenkant för spannmål tillverkade av mer motståndskraftig metall.

Fråga 5: Behöver du en spade för att utfodra eller dosera koncentrat?

A Foderspade & Spade för vägning är mångsidig: oavsett om det gäller vägning av kraftfoder eller dosering av kattströ, garanterar en foderskopa en särskilt enkel hantering. En matskopa gör det enkelt och rent att fylla på mat eller strö ur originalförpackningen.

På Agrarzone hittar du ett stort urvalWAHL av praktiska matskedar i aluminium och plast. Tack vare olika storlekar och former kan du välja en foderhink som passar dina personliga behov.

Köp spadar från Agrarzone

På Agrarzone hittar du ett omfattande utbud av olika modeller av spadar, som gör att du är perfekt utrustad för varje projekt. Förutom det breda produktutbudet kan du också dra nytta av de ständigt låga priserna på Agrarzone: Tack vare den höga kvaliteten på våra produkter är det färre fel och du behöver därför mindre underhåll. Om du räknar över flera år sparar du pengar.

Upptäck vårt stora urvalWAHL av skopor och praktiska tillbehör för stall och gård och beställ praktiska spadar för din gårds- och stallverksamhet bekvämt hemifrån.

Praktiska tillbehör för dagligt arbete i stallet:

Dina fördelar i Agrarzone butiken

Gratis retur: Detta gäller alla paketförsändelser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera fraktvaror inom 30 dagar. Kostnaderna för returen med expediering ska dock betalas av kunden.

Ingen risk tack vare 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti: Om den köpta fjäderfäprodukten trots allt inte är rätt för dig kan du returnera varan till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange någon orsak. Vi kommer då att återbetala hela köpesumman.

Alla produkter uppfyller de lagstadgade säkerhetsnormerna: All vår jordbruksutrustning testas av lagstiftaren. Alla elektrifierbara produkter, t.ex. stängsel och nät för betesmarker, är säkra för människor och djur. Detta garanteras genom att de lagstadgade säkerhetsnormerna följs.