Hästsadel och sadelunderlag köp billigt

Sadeln är en av de viktigaste sakerna du behöver för att kunna rida din häst. Den säkerställer att ryttarens vikt fördelas jämnt på hästens rygg och att hästens rygg är skyddad. På Schnauzerl hittar du många trädlösa sadlar, ponnysadlar och nybörjarsadlar.

sadelunderlag är mer än bara ett sadelunderlag. Genom sin stoppning, som också stöds av lammskinn eller inlägg, skyddar den hästens rygg och även sadeln från hästens svett. De här användbara modeplaggen finns i olika former och färger för att understryka den egna stilen eller för att stödja hästen i dess rörelse.

Det kan finnas många anledningar till att din häst behöver en sadelunderlagsplast utöver sadelduken. Är det en sadel som inte passar eller en ojämn muskeltillväxt? Ett sadelunderlag kan tillfälligt kompensera för detta. Precis som för sadelkuddarna finns det även här olika modeller. Vi erbjuder lammskinnsunderlägg, gelunderlägg, minnesunderlägg och sittunderlägg.

För att du ska kunna hitta utrustningen under alla sadelfiltar i sadelkammaren igen hjälper stänger och krokar dig att hålla ordning och överblick över din utrustning.