Reflektorer och reflekterande artiklar för hästar - ökad säkerhet vid ridningReflekterande

utrustning för ryttare och hästar är en viktig komponent för ridning i mörker och i svagt ljus. En reflekterande filt för hästar och andra reflekterande föremål reflekterar ljuset från bilar och andra ljuskällor, vilket ökar synligheten dramatiskt.

Enkla reflekterande material kan vara en livräddare på vägen. Att sätta på enkla reflekterande hovstövlar kan vara skillnaden mellan en säker ridtur och en olycklig olycka. Ett bröst- eller stjärtskydd av reflekterande material ger optimal synlighet när bilens strålkastare lyser på det. Alternativ för säkerhet i mörker är bland annat reflekterande hästtäcken från BUSSE och Covalliero, som har ljusa färger och reflekterande tejp. Neonfärgad sadelunderlag, reflekterande damasker eller enkel reflexband gör att du syns för motoriserade trafikanter!

Reflekterande hästutrustning - för bästa synlighet i mörkret

.Reflektorer för häst och ryttare bör vara en ständig följeslagare när man rider i skymningen och på natten. Särskilt på hösten och när du går ut på en trafikerad väg kan du undvika farliga situationer med väl synliga hästreflektorer.

En reflektorlampa hoppar omedelbart in i bilistens synfält när lamporna blinkar, vilket ökar synligheten på vägen ytterligare. Reflektortillbehör för ryttaren finns i kategorin Reflektorartiklar för ryttare.

Dessa reflekterande föremål hjälper dig att fokusera helt och hållet på din häst och inte behöva oroa dig för att bli sedd. En bakre skyddsklämma med LED-lampor hoppar omedelbart in i bilistens synfält när de fyra lamporna blinkar, vilket ytterligare ökar synligheten på vägen.