Anti-mögelmedel


Köp ett effektivt avvisande medel mot kvalster på Agrarzone Fågelkvalster

är skadedjur som - som namnet redan antyder - trivs särskilt bra i närheten av Fjäderfä känna sig bekväm. I burar för smådjur, fjäderfä-, vaktel- och duvhus överför framför allt det farliga röda fågelkvalstret allvarliga och ofta dödliga sjukdomar till fjäderfä, t.ex. höns, fåglar, duvor och vaktlar. Även boskaps-, häst- och svinstallar är inte skonade från kvalsterpesten. Om fjäderfä och boskap är angripna av rödfågelkvalster krävs snabba och effektiva åtgärder för att Bekämpning av kvalster.

På Agrarzone hittar du ett brett utbud av effektiva produkter för bekämpning av rödfågelkvalster:

  • Mite spray för besprutning av burar och stallar
  • Flytande koncentrat av kvalster för besprutning av burar och hus
  • Mitiltpulver för damm i burar och hus
  • Mite mistger för dimning i burar och stallar
  • Mite spray för direkt applicering på djuret

Dessa produkter är effektiva för att bekämpa det röda fågelkvalstret

1. kvalsterspray för besprutning av burar och stallar.

Spray mot kvalster sprutas på de områden som drabbats av fågelkvalster eller används för att spraya skadedjuret direkt. Spray mot kvalster är särskilt lämplig för användning i burar för smådjur eftersom den är lätt att använda, Fågelburar samt höns- och duvhus.

Köp effektiv kvalsterspray på Agrarzone:

2. Flytande koncentrat av kvalster för besprutning av burar och stallar.

Mite spray blandas med vatten och appliceras generöst på väggar, tak och golv med hjälp av en vitkalkspruta och lämpliga skyddskläder och mask . Mite Liquid Concentrate är idealiskt för användning i stora kycklinggårdar samt i stallar för nötkreatur, hästar och grisar. Passar även för fågelburar och alla Stallar för fjäderfä

Effektivt flytande koncentrat av kvalster på nätet på Agrarzone

3. kvalsterpulver för damning i burar och stallar.

kvalsterpulver dammas på kvalsterens gömställen. Kiseldioxiden i den angriper vaxskiktet på den röda fågelkvalstret, vilket gör att det torkar ut och dör. Idealisk för användning i stora kycklinggårdar samt i stallar för boskap, hästar och grisar. Passar även för fågelburar och alla fjäderfähus , t.ex. kyckling-, vaktel- och duvhus.

Effektivt kvalsterpulver på Agrarzone:

4. För att dämpa kvalster i burar och stallar.

Med en knapptryckning förvandlas hela burkens innehåll i kvalsterdimman till en dimma som är absolut dödlig för det röda fågelkvalstret. Perfekt för duvor och Stallar för fjäderfä samt svin-, häst- och boskapsstallar.

Effektivt kvalsterdimmapparat på Agrarzone:

5. kvalsterspray för direkt applicering på djuret.

För att skydda djuret direkt från kvalsterangrepp är våra hud- och fjädervänliga spray mot kvalster lämpliga att applicera direkt på djuret.

Hudvänlig kvalsterspray på Agrarzone:

Känn igen angrepp av röd fågelkvalster i tid och förebygg angrepp av kvalster

Hur man känner igen röd fågelkvalster i tid

Om fåglar, vaktlar, höns eller lantbruksdjur angrips av röd fågelkvalster leder det till svår klåda vid bettet. Den ständiga klådan orsakar enorm stress och uppmuntrar till regelbunden och omfattande klösning, vilket orsakar allvarlig inflammation. Effekterna av fågelkvalsterangrepp syns särskilt tydligt på fågelns ben. Särskilt hos kycklingar, unga fåglar och fjäderfä under ruvning kan även måttliga angrepp av röda fågelkvalster orsaka dödsfall på grund av blodförlust. Myrangrepp är vanligtvis mest märkbara på våren och sommaren, eftersom aktiviteten hos fågelmyrorna minskar under de kalla månaderna.

Tips: Den röda fågelkvalstret är nattlig och kan endast i undantagsfall ses på dagen. Men för att upptäcka den röda fågelkvalstret kan du använda följande knep: Tejpa fast fjäderfäets stänger så att kvalsterna fastnar på dessa. Man

kan också upptäcka kvalsterangrepp

genom svarta eller grå prickar på en ljus trasa som placeras i fjäderfähuset över natten.

Förebygg kvalsterangrepp med hygien och renlighet

För att de irriterande kvalstren inte ska känna sig hemma i stallet eller buren överhuvudtaget bör stallet sopas, muddras och rengöras regelbundet. Stallet bör rengöras, särskilt mellan omgångarna. Detta innebär att väggar, tak, golv och alla hörn ska rengöras noggrant. Stolparna skrapas och skrubbas regelbundet. För kvalster är kanter, sprickor och små gropar utmärkta gömställen och de lägger gärna sina kvalsterägg där. Därför är det till stor hjälp för att fylla öppna fogar och hål. För att upptäcka angrepp av kvalster i ett tidigt skede är det lämpligt att använda lämpliga produkter med jämna mellanrum för att Myggmedel att använda.

Dina fördelar i Agrarzone butiken

Gratis retur

: Detta gäller alla paketförsändelser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera fraktvaror inom 30 dagar. Kostnaderna för returen med expediering ska dock betalas av kunden. Ingen risk tack vare 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti: Om den köpta produkten trots allt inte är rätt för dig kan du returnera varan till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange någon anledning. Vi kommer då att återbetala hela köpesumman.